[Video Anlatımlı] Wise Care 365 | Sistem Hızlandırma ve Bakım | LR

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Wise Care 365 (Video+Caps) | Sistem Hızlandırma ve Bakım | LR

edit_preview.php

Wise Care programı bilgisayarınıza hızlı bakım ve hız artışı sağlıyor.Program sisteminizi hızlı bir şekilde tarayarak sorunları gideriyor ve sisteminizde fazla veya zararlı dosyalarınızı sisteminizden silmenizi ve bakım yapmanızı sağlıyor.

Özel bir uygulama olan şifre yapma uygulaması ise programın içinde mevcut,belirli kritlerlere göre özel şifreler oluşturup sanal ortamda daha güvenli gezinebiliyorsunuz.

Programın deneme sürümünden tek bir farkı mevcut,bu da demek oluyor ki bu programı deneme sürümünden denemek çok kolay.Tavsiye ederim Loki Rulez olarak,faydasını göreceksiniz.

Yazar:Loki Rulez ( PcMühendisi )
Anlatım:Loki Rulez ( PcMühendisi )

Ve HD Kalitesinde Anlatımım Sizlerle..

[video=youtube;6ZePPTBcSIA]http://www.youtube.com/watch?v=6ZePPTBcSIA&feature=youtu.be[/video]

Programı indirmek için tıklayın.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101

Dün konuları birleştirme yoluna gitmiştim ama video anlatımlar diğer konu içinde kayboluyor ve iki taraf da kendi açtığı başlıklara önem veriyor biliyorum. Tarafsız bir şekilde yaklaşmaya çalışıyorum bu yüzden bundan sonra [Video Anlatımlı] etiketli konuları diğerinden ayrı değerlendireceğim. Video anlatım bulunmayan konularda sonradan açılan konu ya kilitlenecek ya da ilk açılanla birleştirilecektir.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Videolu anlatımlı konular haber niteliği taşımayan konulardır. Bu bölümün amacı yeni çıkan yazılımların ve yazılımların yeni çıkan sürümlerinin haberini vermektir. Bu eskiden beri böyleydi. Söz konusu konun kategorisi bu bölüme ait değildir. Ya makaleler bölümüne aittir ya da junior editörler bölümüne. Ya da, ya video anlatımlı programlar diye yeni bir bölüm açılmalı ya da en son çıkan yazılımlar diye başka bir bölüm açılmalı. Ya da illa bu bölüme videolu konular açılacaksa videolu anlatımın altında indirme linki olmamalı ya da illa link olacaksa bu link daha önceden açılan konuyu kaynak göstermeli. Bu bölüme açılan konular google da ya 1. sırada ya da 2. sırada yer alır. Ben google da şahsen wise care diye arama yapsam sürüm numarası yazan başlığın olduğu konuya girerim. Wise care videolu anlatım Loki Rulez ya da x bilmem ne iftiharla sunar başlıklı konuya girmem. Daha önce haberi verilmiş bir konu daha sonra 1 hafta 1 ay sonra videolu anlatım konusunun içine taşınırsa bu doğru değildir @erenberk

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Videolu anlatımlı konular haber niteliği taşımayan konulardır. Bu bölümün amacı yeni çıkan yazılımların ve yazılımların yeni çıkan sürümlerinin haberini vermektir. Bu eskiden beri böyleydi. Söz konusu konun kategorisi bu bölüme ait değildir. Ya makaleler bölümüne aittir ya da junior editörler bölümüne. Ya da, ya video anlatımlı programlar diye yeni bir bölüm açılmalı ya da en son çıkan yazılımlar diye başka bir bölüm açılmalı. Ya da illa bu bölüme videolu konular açılacaksa videolu anlatımın altında indirme linki olmamalı ya da illa link olacaksa bu link daha önceden açılan konuyu kaynak göstermeli. Bu bölüme açılan konular google da ya 1. sırada ya da 2. sırada yer alır. Ben google da şahsen wise care diye arama yapsam sürüm numarası yazan başlığın olduğu konuya girerim. Wise care videolu anlatım Loki Rulez ya da x bilmem ne iftiharla sunar başlıklı konuya girmem. Daha önce haberi verilmiş bir konu daha sonra 1 hafta 1 ay sonra videolu anlatım konusunun içine taşınırsa bu doğru değildir @erenberk

Her konu açan için yeni bölüm oluşturulsun istersen.
Linkte zaten senin konun var be insanf insaf.
Bu kadar da kıskançlık olmaz arkadaş olmaz.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Sen şimdi neyin haberini verdin arkadaş bana onu söyle? Senin açtığın konunun kategorisi başka bir kategori. Tam olarak hangi kategoride bilmiyorum ama bu kategoride değil onu biliyorum.

Sen şimdi neyin haberini verdin arkadaş bana onu söyle? Senin açtığın konunun kategorisi başka bir kategori. Tam olarak hangi kategoride bilmiyorum ama bu kategoride değil onu biliyorum.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Peki benim konularım için bölüm mü açılsın?

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Açılsın. Video anlatımlı programlar diye bölüm açılsın. Sen de video anlatımlı konularını oraya aç başka birileri daha varsa videolu anlatım yapan onlar da oraya konu açsın.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Üst yönetime iletiyorum bu durumu.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Bence de anlatımlı videolar diye bir bölüm açılsın ve buradan üye arkadaşlar anlattıkları yazılımlarının videolarını koysunlar.

Çünkü bu bir haber niteliği taşımıyor, programın kullanıcı açısından tanıtımı yapılıyor.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
güzel anlatım olmuş eline sağlık yalnız p ler çok patlamış seste (eğer programın yasal lisansını isteyen olursa bana özel mesajla ulaşabilir)

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
O mikrofonum ile alakalı malesef [MENTION=156007]djvietnam[/MENTION].

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Video incelemeleri Junior Editör bölümüne mi açmamız gerekiyor ? Ben video eğitim bölümünü kullanıyordum...

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben önceden beridir burayı kullanıyordum gayet de güzel gidiyordu,Militarist sağolsun.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
[MENTION=31973]Militarist[/MENTION] [MENTION=167111]Loki Rulez[/MENTION]

Değerlendirme yapıldı ve militarist haklı bulundu. Eğer daha önceden verilmiş bir sürümle ilgili bir video anlatımlı konu açılacaksa "eğitim videoları" kısmına açılması gerekiyor ve mümkünse orada da sürüm numarası belirtilmeden genel bir sunum şeklinde olmasının daha iyi olacağı düşünüldü.