Vicdan azabı çekiyorum %(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 7/24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Bugun 3 yıllık canım muhabbet kuşum mavişi kaybettim %(

Astım olmustu sanırım 1 günden beri nefes almakta zorlanıyordu,vetenire götürdüm bugun,astım teşhisi koydu,ama bayagı üşütmüş dedi.İlaç verdi su kabına karıstırıp koymam için,eve gelip su kabına koydum,ama içmiyordu,kuşcu arkadasım gagasına azcık bal ver dedio susatır su içer dedi,nerden bileyim o balın soluk borusuna yapışacagını.. :( :(

2 metre gitti sonra avucuma geldi,sıgındı sanki avucuma ve o anda son nefesini verdi %( keşke o balı vermese idim %(

Cok üzgünüm arkadaşlar ya.. 3 yıl boyunca o bize,biz ona cok alısmıstık..

Kuşta olsa onunkide ufak bir candı,vicdan azabı çekiyorum,neden o balı verdim. %(

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
kabahat sende değil bence. sana eksik bilgi verende sanırım. "eksik bir doğru, bir yalandan daha kötü olabilir" sözünü hep benimsemişimdir. başın sağolsun.

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
İnsan çok üzülüyor evcil hayvanı ölünce gerçekten. Örümcekten başka bir şey beslemiyorum.

Ne denir bu durumda "başın sağolsun" mu? Öyleyse başın sağolsun.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
kullanıcı dedi ki:
kabahat sende değil bence. sana eksik bilgi verende sanırım. "eksik bir doğru, bir yalandan daha kötü olabilir" sözünü hep benimsemişimdir. başın sağolsun.

Keşke o yanlış bilgiyi öğrenmez olaydım :(

emir1907

Doçent
Reaksiyon puanı
0
hocam başın sağolsun. kendini yiyip bitirme. gerçi seni anlıyorum benim de -zamanında- 3 yıllık bir muhabbet kuşum vardı. ölünce çok üzülmüştüm. derdini anlıyorum ama suç senin değil kullanıcıya katılıyorum sana eksik bilgi veröiş arkadaşın. tekrar başın sağolsun %( %(

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
iol dedi ki:
İnsan çok üzülüyor evcil hayvanı ölünce gerçekten. Örümcekten başka bir şey beslemiyorum.

Ne denir bu durumda "başın sağolsun" mu? Öyleyse başın sağolsun.

üzülüyor insan hele ben gibide cok merhametli birisi olunca :(

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
kendini üzmen onu geri getirmez ki. unutma "bir canlı onu seven son canlı bu dünyadan göçüp gittiği zaman gerçek anlamda ölürler". anılarınızda yaşayacak o. aklınıza her geldiğinde yüreğiniz sevgiyle kaplanacak.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
benimde kuşum ölmüştü.. adımı söylerdi kereta :( :) geçmiş olsun ve başın sağolsun..

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Birisi dişi birisi erkekti.Ölen dişi kuştu ve erkek kuş suan kafeste tuaf hareketler yapıyor,bilmiyorum,üzüntü sanırım.

Kafese yeni bir dişi kuşmu alsam,yoksa tekmi bıraksam.

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
o kuşucu arkadaşına bır ıylık yap bence....mavişe uzuldum

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
online destek dedi ki:
Birisi dişi birisi erkekti.Ölen dişi kuştu ve erkek kuş suan kafeste tuaf hareketler yapıyor,bilmiyorum,üzüntü sanırım.

Kafese yeni bir dişi kuşmu alsam,yoksa tekmi bıraksam.
bazen ters tepki yapabiliyor. yani eskisinin yerine yenisini istemeyebiliyorlar. bir araştırma yapıp almaya karar ver derim (örnek, petşop vs).

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Bakalım bugun bu akılı veren petshopçu arkadasa ugrayacam,bakalım nasıl bir açıklama yapacak ;)

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ben de iki sene önce 8 yıllık muhabbet kuşumu kaybettim. Gerçekten insan çok üzülüyor. Hala evdeymiş gibi hissediyorum bazen. Başın sağolsun.