Vibe p1 vs Honor 7 vs G8

mekanikmen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iyi forumlar herkese suan lg g2 kullanicisiyim malum lg g2 efsanesini bilmeyen yoktur ama telefonun kamerasi ve tasarimindan sıkılmış durumdayim.Aklimda bu 3 model var kamera ve batarya ilk esaslarim islemciyle pek isim yok sadece whatsapp kullaniyorum facebooku bile tarayıcıdan aciyorum telefonu cok yormuyorum anliyacaginiz Önerilerinizi bekliyorum .

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Kullananlar kamerada vibe p1'in kötü olduğunu söylüyolarlar bu yüzden honor 7 daha iyi bir seçim olabilir. Bataryada ise tabi ki bariz üstünlük ile p1 daha iyi. Hangisine öncelik veriyorsanız onu alın bana göre. Kamera için honor 7 veya batarya için p1. G8 hakkında bir bilgim yok. Bana göre en alınası cihaz p1

Omarbravo06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
lg den sonra honor 7 iyi gider. P1 in tek olumlu yanı batarya başka bi albenisi yok

mekanikmen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acikcasi arkadas ortaminda iphone 5s varken kendi telefonumla fotograf cekilmemesinden sıkılmış durumdayim o yüzden kamera önemli arkadaslar fotografcilik yapmasamda lazim oldugunda mahcup etmesin yeter

mekanikmen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam telefonu internetten almıyacağım o yüzden mağazalarda fiyatı 1700 lerde birde bataryası o cihaza yeterli gelmediğini düşünüyorum.Bu cihazların kamera performansı 5s kadar yokmudur sonuçta fotoğrafçılık yapmıyacağım batarya ve kamera performansı dengeli olsun istiyorum

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Iyi forumlar herkese suan lg g2 kullanicisiyim malum lg g2 efsanesini bilmeyen yoktur ama telefonun kamerasi ve tasarimindan sıkılmış durumdayim.Aklimda bu 3 model var kamera ve batarya ilk esaslarim islemciyle pek isim yok sadece whatsapp kullaniyorum facebooku bile tarayıcıdan aciyorum telefonu cok yormuyorum anliyacaginiz Önerilerinizi bekliyorum .
Bataryada vibe p1 , kamerada honor 7

mekanikmen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Honor 7 nin batarya performansi lg g2 yi aratirmi hocam

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Genel anlamda Honor 7 alınır.