Vibe p1- Samsung a7- Huawei g8

tongur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Bu aralar bir telefon alacagim. 2-3 sene gotursun istiyorum. Yazdigim telefonlarin ozellikleri oldukca benzer ve o ozellikler benim ihtiyacimi karsiliyor aslinda.
Ancak;
-vibe p1 ile ilgili rehberin takilmasi-gec acilmasi gibi bir kronik sorun oldugunu okudum, lenovo'nun resmi forum sitesinde bile var bu sikayetler.
-samsung a7'nin islemci performansinin cok kotu oldugu soyleniyor ve genel olarak da samsung telefonlarda alt-segmentler pek onerilmiyor.
-huawei g8 sorunlari konusunda, hatta huawei konusunda pek bilgim yok.

Acikcasi vibe p1'i almaya cok yakindim ama bahsettigim sorunu yasama korkusuyla cok kararsiz kaldim. Bu sorun hakkinda bilgisi-onerisi olan var mi?

Bu 3 modelden en az sorun yasatacak olan hangisidir sizce?

Hatta yorum yaparsaniz birkac bilgi daha:
-metal kasa telefonlarin goruntusu hosuma gidiyor ama sirf metal diye almanin manasi olmayabilir.
-IPhone dusunmuyorum.
-Telefonu bir teknoloji magazasindan alacagim (vatan, teknosa, mediamarkt gibi). Butce olarak da, magaza fiyatlariyla 1500 arti eksi 200 diyelim.

Yorum yaparsaniz sevinirim.

(Aslinda V10 ya da note 5 de dusunmustum ama benim gibi telefonu cok yormayan biri icin o fiyatlara cikmak anlamli gelmedi bana).

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Merhaba,
Bu aralar bir telefon alacagim. 2-3 sene gotursun istiyorum. Yazdigim telefonlarin ozellikleri oldukca benzer ve o ozellikler benim ihtiyacimi karsiliyor aslinda.
Ancak;
-vibe p1 ile ilgili rehberin takilmasi-gec acilmasi gibi bir kronik sorun oldugunu okudum, lenovo'nun resmi forum sitesinde bile var bu sikayetler.
-samsung a7'nin islemci performansinin cok kotu oldugu soyleniyor ve genel olarak da samsung telefonlarda alt-segmentler pek onerilmiyor.
-huawei g8 sorunlari konusunda, hatta huawei konusunda pek bilgim yok.

Acikcasi vibe p1'i almaya cok yakindim ama bahsettigim sorunu yasama korkusuyla cok kararsiz kaldim. Bu sorun hakkinda bilgisi-onerisi olan var mi?

Bu 3 modelden en az sorun yasatacak olan hangisidir sizce?

Hatta yorum yaparsaniz birkac bilgi daha:
-metal kasa telefonlarin goruntusu hosuma gidiyor ama sirf metal diye almanin manasi olmayabilir.
-IPhone dusunmuyorum.
-Telefonu bir teknoloji magazasindan alacagim (vatan, teknosa, mediamarkt gibi). Butce olarak da, magaza fiyatlariyla 1500 arti eksi 200 diyelim.

Yorum yaparsaniz sevinirim.

(Aslinda V10 ya da note 5 de dusunmustum ama benim gibi telefonu cok yormayan biri icin o fiyatlara cikmak anlamli gelmedi bana).
Huawei G8 !!

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bu 3 cihaz arasindan huawei g8 en az sorun çıkarır

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
oneriniz icin tesekkur ederim. hem soyledigim fiyat araliginda, hem de daha ust segment bir cihaz. ancak g4 ile ilgili de epey sorun duydum ve okudum.
Serisini kontrol ederseniz sorun çıkaracağını sanmıyorum. Buna da bakmanız hakkınızdır değil mi? 505 506 sorunlu.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
bilgilendirme icin tesekkurler.
Çünkü almayı düşündüğüz üç model de orta seviye. Bir güncelleme alıp ölüme terk edilen modeller.

Ama G4'ün rahat N alacağını biliyoruz. Ve donanım + kamera özellikleriyle de üzmeyeceği aşikar.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
3 cihaz arasından g8 ama arakdaşların dediği gibi g4 daha başarılı tam bilmiyorum ama @...Görkem... abi yanlış hatırlamıyorsam 604 k gibi bir serinin daha az sorunlu olduğunu söylüyor du

tongur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çünkü almayı düşündüğüz üç model de orta seviye. Bir güncelleme alıp ölüme terk edilen modeller.

Ama G4'ün rahat N alacağını biliyoruz. Ve donanım + kamera özellikleriyle de üzmeyeceği aşikar.
Bir ara dusunmus ama sorunlarindan dolayi vazgecmistim. Ama belirttiginiz onemli bir sey. Benim icin guclu bir alternatif oldu yine.