Vestel Televizyon Ses Var Görüntü Yok

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Merhaba. Mutfaktaki televizyonumuz durduk yere bozuldu. Annem Televizyonu açtıktan sonra kanalı değiştirdiğini ve kanal değiştikten hemen sonra görüntünün gittiğini söyledi. Bende fişi çıkarıp tekrar takıp tekrar çalıştırdım ama sorun düzelmedi. Ardırdan ses de gitti. Durduk yere olması garibime gitti. Çözümünü bilen var mıdır ? Ben aydınlatma ledlerinden şüpheleniyorum. ( Televizyon led)

Son düzenleme:

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,827
Merhaba. Mutfaktaki televizyonumuz durduk yere bozuldu. Annem Televizyonu açtıktan sonra kanalı değiştirdiğini ve kanal değiştikten hemen sonra görüntünün gittiğini söyledi. Bende fişi çıkarıp tekrar takıp tekrar çalıştırdım ama sorun düzelmedi. Ardırdan ses de gitti. Durduk yere olması garibime gitti. Çözümünü bilen var mıdır ? Ben aydınlatma ledlerinden şüpheleniyorum. ( Tlevizyon led)
Tesadüfe bakın, yine bizim de mutfağımızdaki Vestel televizyon da aynı sorunu yapıyordu. Ama bizdeki kronikleşmişti artık. Ayda 2 kez yapıyordu ama fişi tak çıkar yapınca düzelmişti.

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Tesadüfe bakın, yine bizim de mutfağımızdaki Vestel televizyon da aynı sorunu yapıyordu. Ama bizdeki kronikleşmişti artık. Ayda 2 kez yapıyordu ama fişi tak çıkar yapınca düzelmişti.
Fişini çektim bekliyorum :D

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,827
D65E4C14-86BC-4AF9-BACB-A402C937614B.jpeg

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Cihazı dün yetkili teknik servise götürdük. Gerekli kontrolleri yapıp yazılım atmışlar. Cihaz açılmamış. Büyük ihtimal anakart kaynaklı bir sorun oluşmuş. Durduk yere olması ilginç.