Vestel mi Lg mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LWMP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
LG.. Vestel'in politikası en ucuzu yapmak, kaliteden ödün veriyorlar yani

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
haklısın bende lg almayı dusunuyom ama vestelın kı 115 e 112 cm olunca buyukluk konusunda hosuma gıttı

Proof.Web

Doçent
Reaksiyon puanı
21
Tabiikide LG Arkadaşım
Vestel nedirki?Uzun Ömrü olmayan Kalitesiz bi marka...

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Ekran boyutları ikisinin aynı değil, sinema sistemi için büyük olan tercih edilebilir. Diğer özellikleri tepkime süresi çözünürlük kontras aynı. isteğine göre LG gibi gözüküyor. Bende LG 22'' monitör kullanıyorum, görüntü kalitesi oldukça iyi ama vesteli görmedim. LG için verdiğin sitede sesin tiz geldiğini söylüyor, ama sanırım senin ses sistemin vardır, HDMI audio çıkış olucaktır.

WordPress

Asistan
Reaksiyon puanı
1
benim eski pcnin monitör vesteldi koltuktan kafa üstü düştü o kadar olay oldu banamısın demedi.şuan ki kullandığım monitör lg nin lcd si.ikiside çok iyi ve ucuzlar.ama vestel al bence Türk malı sonuçta.ekonomiye can verirsin azda olsa.

---------- saat 13:08 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:07 eklenmişti ----------

Tabiikide LG Arkadaşım
Vestel nedirki?Uzun Ömrü olmayan Kalitesiz bi marka...

zaten Türk markaları hep ömürsüz olur dimi.kullanmadığın nerden belli.8 senelik vestel monitör halada çalışıyo.

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bilgisayarımda 19" LG monitör kullanıyorum çok güzel. ayrıca şimdi de LG lcd tv almayı düşünüyorum

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
sımdı alınca sinema ıcın degıl oyunda oynıcam onuda goze almak gerkıyor tecrubesızım bıraz

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Vestel al, Vestel eski Vestel değil. Eskiden kullandığın parçalar için hala Vestel'İ kötülüyorsunuz. 2010 yapımı birşeyini aldınız mı ? Adamlar dünyadaki en iyi televizyon markaları arasında gösteriliyor.

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bir manisalı vesteli, iyi bilen biri olarak vestel tamamen avrupaya ihraç ürün yapar avrupadaki her 3 tvden en az 1-2 si türktür orta direk avrupalı ki burada orta vadede zengin türke eşit demektir türk tvsi vestel kullanır ki zorlunun vestelini görseniz manisaya gelip oha labıraymmmmm jeymissssssss dersiniz

ben netbookumu lg aldım (içindkei parçalar için) ama tv olsa idi vestel rahatlıkla alırdım ki zaten de vestel ürünü kullanıyom

ayrıca da biz türklerin türk malı düşmanlığından da bıktım

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
bende vestel laptop kullanıyorum 3 senedir hiçbir sorun yaşamadım taş gibi maşallah evdede başka vestel ürünleri var hiç birisindende şikayetçi değiliz bence tercihin vestel olsun

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Tabii ki LG. Zaten Vestel de LG panelleri kullanmıyor mu ?

Reaksiyon puanı
2,148
Vestel monitör alma garantide benimki şu an pişman oldum aldığıma hp falan alsaydım diyorum şimdi.

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
At'la Eşşeği karşılaştırmışsın.:)

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Vestel al, Vestel eski Vestel değil. Eskiden kullandığın parçalar için hala Vestel'İ kötülüyorsunuz. 2010 yapımı birşeyini aldınız mı ? Adamlar dünyadaki en iyi televizyon markaları arasında gösteriliyor.

Vestel ar-ge'sinde çalışan tanıdıklarım var.. Diyor ki atıyorum Samsung'dan iyi birşey üretiyoruz geliyorlarmış bu çok pahalı şöle böle dandik parça takıyoruz tekrar diyodu..

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Arkadaş vestel lg tv almış.Görüntü bildiğin buğulu.Olamaz böyle bir şey!Futbol maçı izlerken adamların arkasında iz kalıyor:)

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>İlk hedefin SAMSUNG olsun.O olmazsa toshibaya bak oda olmassa lg al.Vestelden uzak dur.
>>4 ay önce lg nin 22 inç lcd tv sini aldım hem monitör hemde tv olarak kullanılabiliyor.50000:1 kontrast oranı 5 milisaniye tepki süresi var.Tv daki görüntü biraz buğulu.
>>Ayrıca 82 ekran samsung 30000:1 lcd tv im var görüntü mükemmel.
>>O nedenle SAMSUNG dan şaşma...Aynı zamanda SAMSUNG diğer üreticilere kompedant üretip satıyor....

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Bir sürü yorum yapılmış ama Vestel'in Manisa'da ki fabrikasına gidenler oldu mu? O tercih ettiğiniz markaları zaten vestel üretiyor, hadi onu geçtim aynı banttan çıkıp birine vestel birine xxx yazılan birsürü marka var. :) Avrupa'da her satılan 6 tv'den 1'sini vestel üretiyor derken, laf olsun diye demiyorlar. :)

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
git bi mağazaya gözüne hangisi güzel geliyosa onu ol :)