Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Veri yürütme Engellemesi (DEP) : Sistemin zarar görmesini engellemek için geliştirilmiş bir teknolojidir , sisteme zarar verebilecek kod bloglarını engeller, virüs yada benzeri kodlar olabilir.Explorer.exe'ye virüs bulaşmış olma ihtimal var ondan yapıyor olabilir.Şimdilik tahminim bu.Neden ve nasıl verdiğini biraz açarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
Sistemin iyi bir anti-Virüs ile taramanı öneririm,Bu hatayı en son W32Alman.C virüsünde görmüştüm aynı şekilde bilgisayarı kapattığında yapıyordu.Drwsn32.exe'de Windows hata raporu döküm servisi hata veren uygulamalar ile ilgili ayrıntılıları gösterir.
Avast ile bilgisayar açlışında tarama yaptırdım bişi çıkmadı
Sonra ayritetten tarattım sürücüleri bişi çıkmadı
Avira Anvitir Premium u denicem birde
Veya
Sizlerin önereceği bir program vardmıdır?
Spybot çok uzayan tarama süresi yüzünden artık pek tercih edilmiyor. Onun yerine Spyware Doctor'u önerebilirim. Bu işte çok başarılıdır ayrıca http://doctus.org/combofix-kullanim-yonergesi-t22619.html sayfasındaki yönergeleri uygulamanızı tavsiye ederim.
"Varsayılan olarak DEP yalnızca gerekli Windows işletim sistemi programları ve hizmetleri için etkinleştirilir."
Yani önemli sistem dosyalarını korumak için geliştirilmiş bir yazılımdır. Fakat korurken pek etkili olduğu söylenemez. Sadece sistem hasar gördükten sonra saçma sapan uyarılar verir.
Ben direk sistemi onarmanı tavsiye ederim. DEP hakkında ayrıntılı bilgi için Google amcaya başvurabilirsin.
Saygılarımla.