Oguzhan Uzun
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Daha önce yine buradan yardım istemiştim sagolsun birkac arkadas yardımcı oldular bayaa fakat temel olmadıından olsa gerek bir türlü yapamadım bana 2 tane acılır menü ve 2 butonlu bir web sayfası lasım butonlara basınca firma ismi veya il adına göre veritabanında arama yapacak
Tabloda firma adı,şehir,araba markası,adres ve telefon alanları olması gerek hangi dille yazıldıı önemli deil bilen bi arkadas hazırlıabilirse sewinirim baya ugrastım ama videolardan felan yapamadım bunu hazırladıktan sonra da veritabanına giriş yapmam lasım ve pazartesi gününe kadar vaktim var son çare yine size yazdım umarım yardımcı olabilecek birisi cıkar :crying:
Biraz uzun oldu kusura bakmayın
Tabloda firma adı,şehir,araba markası,adres ve telefon alanları olması gerek hangi dille yazıldıı önemli deil bilen bi arkadas hazırlıabilirse sewinirim baya ugrastım ama videolardan felan yapamadım bunu hazırladıktan sonra da veritabanına giriş yapmam lasım ve pazartesi gününe kadar vaktim var son çare yine size yazdım umarım yardımcı olabilecek birisi cıkar :crying:
Biraz uzun oldu kusura bakmayın