Soru Vergisiz telefon şartları ve önerisi

ömer987439834

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternetten vergisiz telefon almayı düşünüyorum.Fakat kredi kartım ve hattım benim üzerime değil annemin üzerine bir problem olurmu?
gm24pro almayı düşünüyorum bu arada bununla ilgili fikirleriniz varsada paylaşabilirsiniz.

WindStone

Dekan
Reaksiyon puanı
2,673
İnternetten vergisiz telefon almayı düşünüyorum.Fakat kredi kartım ve hattım benim üzerime değil annemin üzerine bir problem olurmu?
gm24pro almayı düşünüyorum bu arada bununla ilgili fikirleriniz varsada paylaşabilirsiniz.
parayı geri yatıracakları ibanın sizin adınıza olması ve hattın sizin adınıza olması şart. Yoksa olmuyor.

WindStone

Dekan
Reaksiyon puanı
2,673
sanmıyorum sonuçta faturada satın alan kişinin ismi yazar. yine de kampanyanın başladığı gün şartları kontrol edersiniz.
Onun bir önemi yok diye biliyorum başvuru koşullarında fatura sizin adınıza olmalı demiyor. Paranın yatacağı iban ve hat sizin üstünüze olmalı diyor. Zaten başladı bu arada https://gsbbiz.gsb.gov.tr bu siteye girip yukarıda genç teknoloji destek var orada telefon desteğine tıklayın.

yusufthered

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onun bir önemi yok diye biliyorum başvuru koşullarında fatura sizin adınıza olmalı demiyor. Paranın yatacağı iban ve hat sizin üstünüze olmalı diyor. Zaten başladı bu arada https://gsbbiz.gsb.gov.tr bu siteye girip yukarıda genç teknoloji destek var orada telefon desteğine tıklayın.
şimdi baktım henüz başlamamıştır diyor

WindStone

Dekan
Reaksiyon puanı
2,673
şimdi baktım henüz başlamamıştır diyor
Sitesi açılmış demek istemiştim daha kabul olmuyor olabilir denemedim daha hattımı üstüme almadım. Ama koşullar değişmiş önceden bu kadar çok koşul yoktu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle bir şey eklenmiş. Çok sonradan eklemişler ben telefonu aldım ve şimdi haberim oluyor. Ne yapacağımı bilemiyorum şuan.

Ekli dosyalar

• resim_2023-11-05_104255461.png
    resim_2023-11-05_104255461.png
    24.5 KB · Görüntüleme: 87

ömer987439834

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sitesi açılmış demek istemiştim daha kabul olmuyor olabilir denemedim daha hattımı üstüme almadım. Ama koşullar değişmiş önceden bu kadar çok koşul yoktu.

Böyle bir şey eklenmiş. Çok sonradan eklemişler ben telefonu aldım ve şimdi haberim oluyor. Ne yapacağımı bilemiyorum şuannas
Bunu nasıl ekleyebilirsinki?

Başvuru koşullarının linkini atabilirmisiniz acaba?