Verdiğim Resme Benzer Bir Resim ??

Reaksiyon puanı
30
Bu zahmete girecek arkadaş var mı bilmiyorum ama yardım eden olursa ciddi ciddi mutlu olacağım :p

maxresdefault.jpg

The Unforgiven yazılı resme benzer bir resim istiyor fakat arkada sayı olmasını istemiyorum, tıpkı The Unforgiven yazısındaki gibi hafif bombeli, 3D, ve yine resimdeki gibi yazının üzerinde çok az doku (aynı doku olursa şahane olur, resimdeki gibi hafif noktalı buz tutmuşa benzeyen).

Yine resimdeki gibi yazının arkasındaki siyah, üst ve altında ince mavi bant güzel olur :rolleyes: Tabii arka plan bulanık, siyah beyaz olmalı bantın belli olması için, ve karakterin renkli olması, karakteri ayrı bir .png uzantılı dosya ile aşağıda vereceğim.

Ayrıca (gülmeyin :D) .png uzantılı bir resim daha ekliyorum aşağı, bu resimi de ufak bir şekilde hazırlanan resmin sol üst köşesine koyabilirsek efsane olur, sanki ay yıldızdan sonra bayrak siliniyormuşçasına efekti resmin üst çizgisinde yok, ona da bi el atabilir miyiz? Shurima'da asalım bayrakları :cool:

Yazmasını istediğim yazı ise; THE GRAVELORD (GRAVE LORD değil GRAVELORD :D Google çeviride çakıl taşı diye çeviriyor fakat mezarların efendisi anlamına geliyormuş.)

Yazı rengi bayrak ile aynı renkte de olabilir, sizin yaratıcılığınıza kalmış bir şekilde farklı bir renk te olabilir.

YouTube de kullanacağım bu resmi. İlk videom ve takıntılıyım bu şeylere, kendi yaptığım küçük resim afedersiniz bir şeye benzemiyor :( Video linkini aşağı koyuyorum ki, siz de görün ne kadar rezil bir küçük resim olduğunu diye (2 de tıklayın da görüntülenme kassın ha abim?! :D :D)

gravelord_azir_splash_1920.jpg

gravelord_azir_by_aetherialarts-daet4uy.png

hd-turk-bayragi-png-20.png

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
benden bu kadar

Ekli dosyalar

• gravelord_asssszir_splash_1920.jpg
    gravelord_asssszir_splash_1920.jpg
    604 KB · Görüntüleme: 577