Ventrilo (Vent) 3.0.5

halikarnas11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ventrilo (Vent) 3.0.5 indir | download

Ventrilo bir çok özellikle beraber sunulan bir konferans yazılımıdır.

Ventrilo bütün dünyadaki Sunuculara veya yerel ağlara bağlanabilir.Mevcut chat odalarında 8 kullanıcıya kadar konuşma edebilirsiniz. Birçok ses çözücüsü ve ayarlanabilir surround ses çıkışını kullanabilirsiniz.Ayrıca profesyonel versiyonuda bulunmaktadır fakat bu profesyonel sunucu servisleri için ayrılmıştır.

Toplu iş görüşmesi yapıyor yada aile üyelerinizle konferans halinde konuşma yapmak istiyorsanız bu program tam size göre.Hemen indirin ve ventrilo keyfini yaşayın.

Ventrilo - Download(Açılan sayfada I Agree'ye tıklayın)

Alternatif olarak eklentideki dosyayı indire bilirsiniz.

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Şu programın nasıl kullanılacağını anlatan biri çıksa daha iyi olurdu. Ücretsiz versiyonu için konuşuyorum, server kurma falan filan gibi şeyleri de anlatsanız.

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Virustotal. MD5: 71f05add6810be10cca3dd3e17655ae4 Heuristic.BehavesLike.Dropper.H Trojan-Dropper.Win32.Joiner.ji Trojan-Dropper.Win32.Joiner!IK

:helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie:

paylaşımı verilen programda rootkit.ve.trojan bulunmakta verdiğim linkte bulunmakta İNDİRMEK SİZE KALMIŞ

Arkadaşım bu o arkadaşın verdiği dosyayla alakalı programla ilgili değil.

Resmi Sitesinden İndir

Bu adrese gidip indirmek istediğinize tıklayın. Çıkan sayfada altta "Accept" tuşuna basın. İndirme işlemi başlayacaktır.

Bu arada bugün bu programı yükledim, ayrıca Ventrilo Server'ı da yükledim. Server'ı kurdum ve gayet güzel çalıştı, gerçekten çok kullanışlı bir program. Yakında belki bir resimli anlatım koyarım.

Bu konuyu açan arkadaş herhalde virüs koymuş olacak kendi verdiği dosyaya. Zaten bedava programlar bölümünde her zaman resmi sitenin verilmesi gerekiyor bence. Bunu bir kural olarak tanımlıyorlar mı bilmiyorum, forum yöneticilerine duyrulur.

veli_649

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nasıl kurulacagını tarıf edermısınız ????