Ve Sonunda Bende Sizlerleyim :) Ve Tabi ki Sıfır Km S3'üm İle :)

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ben hemen ekran filtresi+slikon koruyucu+kauçuk kalem ve katı kılıf aldım.hepsi bir arada cozumler mevcut.gps olarak da kullanacaksan telefonu koruma acısından bu urunler sart.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ekranı korumak için şeffaf jelatin mevcutmu piyasada s3 için?
Ben ebaydan aldım. Ekranı ucu ucuna kapattı, cok da iyi oldu. Tozdan kurtuldum.

yok gerek duymuyorum :)

evet cihazı aldıktan bir gün sonra :)

hepsi mevcut ekran koruyucu film + flip cover 90 tl ye mal oldu bana

hayırlı olsun. Güle güle eskit. Ben Çin'den almayı bıraktım. ABD den aldım hepsini, 18 euro tuttu. Katı kılıf, Stylus pen, Ekran koruyucu, jel cover, USB aparatı bi de.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ben ebaydan aldım. Ekranı ucu ucuna kapattı, cok da iyi oldu. Tozdan kurtuldum.

hayırlı olsun. Güle güle eskit. Ben Çin'den almayı bıraktım. ABD den aldım hepsini, 18 euro tuttu. Katı kılıf, Stylus pen, Ekran koruyucu, jel cover, USB aparatı bi de.
aldığınız ürünlerin linklerini bana özelden iletebilirmisiniz?

sizede hayırlı olsun :)

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hala söylüyorum tek sorun şarj. Data. Bağlantısı olan yer durumda, wireless gibi. 1günü görmek imkansız

zeeprime

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hala söylüyorum tek sorun şarj. Data. Bağlantısı olan yer durumda, wireless gibi. 1günü görmek imkansız

Kesınlıkle tam bır fıyasko ya bu kadar olucagını tahmın etmıyordum keske telefon daha agır olsaydıda adam akıllı batarya yapsaydılar..

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Kesınlıkle tam bır fıyasko ya bu kadar olucagını tahmın etmıyordum keske telefon daha agır olsaydıda adam akıllı batarya yapsaydılar..
hacı abi senin ne zorun var? her konunun altına batarya batarya batarya diye yazıyorsun? sana yazılanları okusan biraz yontulacaksın da işte yazman var ama okumanın olduğundan an itibari ile şüphe duyar oldum

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Keşke Nokia 3310 gibi beyinsiz bir telefon olsaydı sadece arama yapılsaydı şarjı 2 hafta gitseydi. Çokı iyi olurdu. [MENTION=279931]zeeprime[/MENTION] zeki telefonu alalı ne kadar oldu daha yeni mi aldın eline.

zeeprime

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hacı abi senin ne zorun var? her konunun altına batarya batarya batarya diye yazıyorsun? sana yazılanları okusan biraz yontulacaksın da işte yazman var ama okumanın olduğundan an itibari ile şüphe duyar oldum

Ön yargılı olma asistan!! ben bu mesajların gıttıgıını bılmedıgım ıcın yazdım bilgisayarım cok dandık oldugu ıcın bı gıdıp bı gelıyor falan bana yazılanlarıda göremedıgım ıcın yazdım okumama da var yazmama da cocuk muhabbetı yapma !!

Keşke Nokia 3310 gibi beyinsiz bir telefon olsaydı sadece arama yapılsaydı şarjı 2 hafta gitseydi. Çokı iyi olurdu. @zeeprime zeki telefonu alalı ne kadar oldu daha yeni mi aldın eline.

off ya cocuk cocuk konusmayın ya samsung da babanın hıssesı falanmı var neden bu kadar zoruna gıttı ınsanları tartısmaya cekmeyın benım yazdıklarım sana mantıkısz geldıyse sacma geldıyse cevap bıle yazmak zorunda degılsın

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ön yargılı olma asistan!! ben bu mesajların gıttıgıını bılmedıgım ıcın yazdım bilgisayarım cok dandık oldugu ıcın bı gıdıp bı gelıyor falan bana yazılanlarıda göremedıgım ıcın yazdım okumama da var yazmama da cocuk muhabbetı yapma !!

off ya cocuk cocuk konusmayın ya samsung da babanın hıssesı falanmı var neden bu kadar zoruna gıttı ınsanları tartısmaya cekmeyın benım yazdıklarım sana mantıkısz geldıyse sacma geldıyse cevap bıle yazmak zorunda degılsın
Sana bir şey demeyecektim ama her konunun altınada yazılmaz ki !!!!