Ve GALAXY SIV sonunda Görüldü :)

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
30 nisan tarihli bir haber:

http://crave.cnet.co.uk/mobiles/samsung-galaxy-s3-leaked-photos-roundup-50007794/

samsung-galaxy-s3-leak-press-picture.jpg

bu yeterlidir sanırım.

Allah askina yapma kardesim.Su verdigin linkteki haberde S3 un gercek tasarimina ait tek bir gorsel yok.En ustteki benzer gibi ancak onunda kasasinin köşe kivrimlari farkli ve kapasitif tuslarin sekli farkli.Gercek tasarimi yansitan tek resim siyah beyaz olan taslak resim.Ondada islemci hizi yanlis yaziyor.Haberin butununu okudugunda da zaten butun haber tahminler ve duyumlar uzerine yazilmis.Hala soyluyorum, kesin dogruya ulasmis hicbir haber yok bu verdigin linkte.Paylasmis oldugun gorselde bile kapasitif tuslarin seklinin farkli olmasi gercek S3 u yansitmadiginin bir kanitidir.Ama tahminler ve varsayimlar cok iyi toparlanmis ve duzenlenmis.Tebrik ederim bu siteyi.S3 e en yaklasan haberlerden biri.Hala fikrimden donmedim.Kusura bakma.

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
S3 lanse edilmeden önce tüm özellikleri ve tasarımı sızdırılmıştı. lansmanda hiçbir sürpriz olmadı. iphone 5 de yine benzer şekilde olmuştu.

tabi bu kadar erken zamanda çıkan haberler doğru olmaz. ancak telefon üretime geçtikten sonra çıkacak haberlere bakmak lazım.

bana kalırsa samsumg bu işi iyi yapıyor , üretimden önce tüketicinin ön görülerini , düşüncelerini , tasarladıkları konsepti iyi analiz ediyorlar.. bunlardan yola çıkarakta bir konsept hazırlıyorlar,, verdiğim haberin doğruluğu %100 değildir belki ama % 70 bir oran rahatlıkla verebilirim.. neden diyeceksiniz ? donanım olarak samsumg un artık 2gb ram telefon yapacağı bence kesin.. heleki xperia z den sonra samsung bunun altına kalmaz..demedi demeyin.. haa görsellik olarak ne olur onuda smasumg un mimarları ve mühendisleri biliyor biz değil.. ama donanım bence yazdıklarım gibi gelecek

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Allah askina yapma kardesim.Su verdigin linkteki haberde S3 un gercek tasarimina ait tek bir gorsel yok.En ustteki benzer gibi ancak onunda kasasinin köşe kivrimlari farkli ve kapasitif tuslarin sekli farkli.Gercek tasarimi yansitan tek resim siyah beyaz olan taslak resim.Ondada islemci hizi yanlis yaziyor.Haberin butununu okudugunda da zaten butun haber tahminler ve duyumlar uzerine yazilmis.Hala soyluyorum, kesin dogruya ulasmis hicbir haber yok bu verdigin linkte.Paylasmis oldugun gorselde bile kapasitif tuslarin seklinin farkli olmasi gercek S3 u yansitmadiginin bir kanitidir.Ama tahminler ve varsayimlar cok iyi toparlanmis ve duzenlenmis.Tebrik ederim bu siteyi.S3 e en yaklasan haberlerden biri.Hala fikrimden donmedim.Kusura bakma.
kusura bakacak birşey yok. :)

sonuçta tasarımı ve teknik özelliklerin %100 açıklanması mümkün değil. lansman yapılana dek herşey tahmin niteliğinde kalıyor. ancak 3 aşağı 5 yukarı ne geleceği belli oluyor. tabi bu aylar öncesinden değil, lansman tarihinden kısa bir süre önce mümkün olabilir ancak.