Ve Fenerbahçe Acıbadem lider. Eczacıbaşı Vitra : 1 - FB Acıbadem : 3

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fantoma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nin 20. hafta mücadelesinde maç öncesi lider konumda yer alan Eczacıbaşı VitrA'nın Fenerbahçe Acıbadem'i ağırladığı maç büyük heyecana sahne oldu. Liderlik mücadelesinin galibi 3-1'lik skor ile Fenerbahçe Acıbadem oldu. Eczacıbaşı Spor Salonu'nda oynanan kritik maçın ilk seti Eczabaşı VitrA'nın 25-20'lük üstünlüğü ile sona erdi. 2. sette ise Fenerbahçe Acıbadem kendine geldi ve 22-25 ile setlerde durumu 1-1'e getirdi. İyi oyununu devam ettiren Fenerbahçe Acıbadem maçın 3. setini de 18-25'lik üstünlük ile kapatarak durumu 1-2 yaptı. Bu kritik mücadelenin son seti ise büyük bir heyecana sahne oldu. 18-14 geriye düştüğü sette geri dönüş yapan Fenerbahçe Acıbadem 22-25'lik üstünlükle maçı 1-3 kazandı.
Bu sonuçla Fenerbahçe Acıbadem, Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nin play-off etabına 2 hafta kala puanını Eczacıbaşı Vitra ile eşitledi. Eczacıbaşı VitrA'ndan daha az mağlubiyeti olan ve daha fazla set kazanan Fenerbahçe Acıbadem 21. haftaya lider olarak girdi.

Salon: Eczacıbaşı
Hakemler: İlhami Şenyurt xx, Erdal Akıncı xx
Eczacıbaşı VitrA: Elif xx, Francia xx, Büşra xx, Neslihan xx, Del Core xx, Dushkyevich xx (Esra xx, Asuman xx, Serpil xx, Gözde x)
Fenerbahçe Acıbadem: Eda xxx, Naz xxx, Sokolova xxx, Fürst xxx, Seda xx, Osmokrovic xx (Songül xx, Nihan xx, Yağmur xx, Zülfiye x)
Setler: 25-20, 22-25, 18-25, 22-25

Medyamız futbol dışı sporlarda biraz ağır kanlı olduğu için anında aktaramadım.
Özür.
Kaynak :

http://www.hurriyet.com.tr/spor/amatorsporlar/17445348.asp?gid=362

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
bende tam açıcaktım ama bir de baktım ki konu açılmış :D tebrikler kızlar :mrgreen: