Ve Eto'o suskunluğunu bozdu

berkay15

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Barcelona'nın golcü futbolcusu Eto'o'dan çok önemli açıklama!.. Eto'o Barça defterini kapattı, herkese yeşil ışık yaktı.

Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde olduğu ileri sürülen yıldız futbolcu, kulübünden ayrılmayı düşündüğünü açıklayarak kendisiyle ilgilenen kulüplere yeşil ışık yaktı.

Eto'o şöyle konuştu:

"Eğer önümüzdeki sezon da böyle bir kötü performans gösterirsek kulüpten ayrılmayı düşünüyorum. Ben kariyerimde başarılar ve kupalar kazanmak istiyorum ve bunları burada yapamazsak bu başarıları başka bir kulüpte yaşarım. İspanya'daki kariyerimin sonuna geldiğine inanıyorum, Barcelona'da finiş çizgisinin sonuna geldim. Başka bir ülkede en çok parayı veren kulüpte top oynayacağım."

KaYNaK : www.spormix.com

Haber Link: http://www.spormix.com/haberDetayMiddle.asp?ID=7017

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Eto, ronaldinho, şeva, crespo ve baptista fb'de. :S

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
kullanıcı dedi ki:
Onlar fb'ye gelmeyi bırak fb'yi satın alır onlar :D

Eldanar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Fenerbahçe'nin bu oyuncuları alacak kudreti var..

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Ayrıca :)

Henry, Sabah Pazar’dan Burcu Aldinç’in yaptığı röportajda şunları söyledi:

Şu sıralar Türkiye’de spor gazetelerinde sık sık adınız geçiyor...

'Gerçekten mi? Bundan haberim yoktu. Neden adım geçiyor ki!'

Sizin ve takım arkadaşınız Eto’o’nun F.Bahçe’ye transfer olacağı söyleniyor. Size F.Bahçe’den böyle bir teklif geldi mi?

“(Kahkaha atarak) Gerçekten ilk kez böyle bir şey duyuyorum. Benim böyle bir transfer teklifinden haberim yok. Neden bahsettiğinizi bile bilmiyorum.'

Peki Türkiye’de oynamayı düşünür müsünüz?

'Şu anda Türkiye’de futbol oynamak gibi bir planım yok.

Kaynak

Umarım bu alıntıdan türkiyenin ne kadar önemli (!) olduğunu anlarsınız.

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Basında adı geçen oyuncuların transferi ile ilgili haberler Fenerbahçe resmi sitesinde yalanlandığından bu konu üzerinde daha fazla polemik yapmanın anlamı olmadığını söyleyebilirim.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
m1903 dedi ki:
kullanıcı dedi ki:

Fb satın alacaklar öylemi.Sen kendi takımının geldiği duruma bak öyle konuş.Bir ikinciside Fb isterse emin ol ki bunlardan şuan için birini alabilir.Ama sitede sürekli yalan haberleri yalanmaktan transfere zaman kalmıyor.

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Link dedi ki:
Basında adı geçen oyuncuların transferi ile ilgili haberler Fenerbahçe resmi sitesinde yalanlandığından bu konu üzerinde daha fazla polemik yapmanın anlamı olmadığını söyleyebilirim.
Fenerbahçe birini alacağını yalanlıyorsa kesin yakın temas halindedir o futbolcuyla çünkü bunu hep yapıyor bugün bir spor gazetesinde eto'o nun ispanyol radyosuna fenerbahçeliyim dedi yazıyordu bakalım ne olacak.
ben bir Galatasaraylı olarak alınmasını istemem tabii :)

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
WaterBoy dedi ki:
Link dedi ki:

ben bir Galatasaraylı olarak alınmasını istemem tabii :)
Sizde alın başka bir golcümü yok :D

gelpcpc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
adnan polat carlos gelsin tebrik ederim demişti yönetimi,hayal diye bakıyorlardı...
sonuç ;D
her ne kadarda bizim volkan lincolnu sevmesede adamların en iyi transferi diyebiliriz :P

ridvan1452

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
24
fener bunu alamaz alsa bile gelmez eto

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
erol_1982 dedi ki:
m1903 dedi ki:
kullanıcı dedi ki:

Fb satın alacaklar öylemi.Sen kendi takımının geldiği duruma bak öyle konuş.Bir ikinciside Fb isterse emin ol ki bunlardan şuan için birini alabilir.Ama sitede sürekli yalan haberleri yalanmaktan transfere zaman kalmıyor.
Espri amacıyla söylenmiş bir şeyi ciddiye aldığın için öncelikle seni tebrik ediyorum.Ve evet kabul ediyorum FB'nin o oyuncuları alabilecek kapasiteside ama diğer bir gerçekte o futbolcuların fb'ye gelmeyeceği.