Ve Chelsea karıştı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Katılım
26 Şubat 2007
Mesajlar
2,754
Reaksiyon puanı
16
Puanları
218
Tottenham maçı sonrası Drogba, Chelsea soyunma odasında teknik heyete ateş püskürdü: Bu nasıl taktik... Şampiyonluk gidiyor, siz izliyorsunuz!

Yardımcılara patladı

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki rakibi Chelsea’de sorunlar bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz çarşamba günü 4-4 biten Tottenham karşılaşmasının ardından Chelsea’nin forveti Didier Drogba’nın, soyunma odasında olay çıkardığı öğrenildi. Arasının bozuk olduğu teknik direktör Avram Grant’ın yardımcısı Henk Ten Cate’e patlayan yıldız oyuncunun, “Bu nasıl taktik, bu nasıl oyun değişikliği” dediği, diğer antrenör Steve Clark’a da “Sen ne işi yarıyorsun. Niye müdahale etmiyorsun” diye çıkıştığı bildirildi.

‘Cole’u nasıl alırsınız!’


“Şampiyonluk gidiyor, kimsenin umurunda değil. Tottenham; Carling Cup finalinde bizi yendiği kadroya sadece motivasyon olsun diye sakat Jenas’ı da alarak çıkıyor” diye isyan eden Drogba, “Maçın en iyi adamı Joe Cole’u oyundan aldınız. İngiltere’de görülmemiş bir şey. 5 kişi defans yaptık. Amacınız nedir? Ne yapmaya çalışıyorsunuz?” ifadesini kullandığı belirtildi. Bu konuşma sonrası Ada basınında Chelseali futbolcuların büyük bir bölümünün sezon bitiminde takımdan ayrılacakları yazıldı.

Federasyondan uyarı

Başta Didier Drogba olmak üzere Frank Lampard ve John Terry gibi önemli isimlerin Londra ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu arada yine Tottenham karşılaşmasında rakip oyuncu Alan Hutton’a sert bir şekilde giren Ashley Cole’u korumak için hakem Mike Riley’nin üzerine yürüyen ve itiraz eden Chelseali futbolculara Futbol Federasyonu’ndan uyarı geldi. Sert hareketi sonrasında sarı kartla cezalandırılan Ashley Cole’un cezasının kurallar gereği artmayacağı da bildirildi.

http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Default.aspx?aType=Detail&articleID=103532&CatId=34
 

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Katılım
30 Eylül 2005
Mesajlar
18,667
Reaksiyon puanı
2,158
Puanları
3,358
Yaş
41
Hadi fener tam zamanı :D
 

RE_6

Profesör
Katılım
2 Mart 2008
Mesajlar
1,746
Reaksiyon puanı
10
Puanları
0
haydi fener haydi fener haydi tam zamanı şimdi :D
 

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Katılım
31 Ekim 2007
Mesajlar
7,765
Reaksiyon puanı
13
Puanları
218
Yaş
38
Hadi fener fark yememek için tam zamanı :D
 

warkortali

Müdavim
Müdavim
Katılım
14 Kasım 2006
Mesajlar
3,735
Reaksiyon puanı
181
Puanları
243
Bence fenerin işi çok çok zor, bu olaylar chelse i hafifletmeyecektir, profesyonel oyuncular çıkıp takır takır oynayacaklardır ..
 

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Katılım
24 Kasım 2006
Mesajlar
8,774
Reaksiyon puanı
577
Puanları
0
Fener çoook şanslı. :*
 

JuLiuSiuS

Profesör
Katılım
2 Ekim 2007
Mesajlar
2,775
Reaksiyon puanı
4
Puanları
218
Şans mans abi neticeye bakacağız artık.. umarım ;(
 

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Katılım
26 Şubat 2007
Mesajlar
2,754
Reaksiyon puanı
16
Puanları
218
Çeyrek final oynamak için şans yetmiyor :)
 

Panculli

Profesör
Katılım
31 Mart 2007
Mesajlar
1,234
Reaksiyon puanı
2
Puanları
218
Yaş
41
:) güzel Chelsea böyle devam et :)
 
Üst