VCD Sorunu

SeRCaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar elimde bir dosya war 726 mb vcd yaparken nero 890 mb a çıkarıyo we malüm 1 cd yetmiyo bölüp iki cd yapabileceğim ya da 700 mb a sığdırabilecğeim bi program bileniniz warmı ?

(inş. konu yanlış yerde değildir :) )

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
VCD dosyalarını (MPEG) Kesip, Biçmek için sana VCD Cutter (VC) programını önerebilirim. Bunun için küçük bir döküman hazırladım.

Öncelikle VC'yi açıyoruz:

File'dan Open Movies'i seçip daha önceden bigisayarımıza kopyaladığımız VCD Dosyasını gösteriyoruz. (AVSEQ01.dat vb.)

Aşağıda resimde 1 nosunu verdiğimiz Step 1, Clip Mark In adlı tuşumuza basıyoruz ve 2 nosunu verdiğimiz ilerleme çubuğunu göz kararı filmin ortalarına kadar getirip bırakıyoruz ve 3 Nolu Step 2: Clip Mark Out tuşuna basıyoruz. 4 nosunu verdiğimiz Step 3: Add to Clip list ve 5 nosunu verdiğimiz Step 4: make Clips tuşuna basıyoruz. Parca 1 ismini vererek kaydediyoruz.

Yine resimde 1 nosunu verdiğimiz Step 1, Clip Mark In adlı tuşumuza basıyoruz ve 2 nosunu verdiğimiz ilerleme çubuğunu filmin sonuna kadar getirip bırakıyoruz ve 3 Nolu Step 2: Clip Mark Out tuşuna basıyoruz. 4 nosunu verdiğimiz Step 3: Add to Clip list ve 5 nosunu verdiğimiz Step 4: make Clips tuşuna basıyoruz. Parca 2 ismini vererek kaydediyoruz.

Daha sonra Nero'yu açıp Vidyo CD kısmını seçip dosyamızı ekliyoruz ve her parça için aynı işlemi yapıyoruz.

Bütün işlemler bu kadar. Eğer sorunla karşılaşırsanız devamın yardımcı olmaya devam ederiz. Kolay gelsin.

SeRCaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler vcd yi farklı bi programla böldüm sonra yazdırdım

intibah

Asistan
Reaksiyon puanı
6
ulead video studio 11.5 kullanıyorum çok memnunum :)
pinnacle studio 12 kurdum ama çok yavaş olduğunu gördüm uzak durun :)

SeRCaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dvd ile uğraşıyorm da genelde , vcd tecrübem ilk oldu yararlı bi konu olmuş umarım daha çok kişinin işine yarar