Vbc.exe virüsü yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xhytax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xhytax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim neyse PC ime 2 gün bi dosya yükledim dosya cmd dosyası açıp PC yi resetledi sonra
PC açılırken cmd dosyası açılıyo sonra kapanıyo antivirüs programım hata veriyomicrosoft net framework ün içinde vbc.exe truva atı
bulundu diyor PC de oyun oynarken bir şeyler yaparken PC kitleniyor mouse dahi kıpramıyor deli moluyorum anti virüs programıda
virüsü silemedi diye hata veriyor el ile silemiyorum güvenli modda da denedim yine olmadı lütfen yardım.

Youshet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim neyse PC ime 2 gün bi dosya yükledim dosya cmd dosyası açıp PC yi resetledi sonra
PC açılırken cmd dosyası açılıyo sonra kapanıyo antivirüs programım hata veriyomicrosoft net framework ün içinde vbc.exe truva atı
bulundu diyor PC de oyun oynarken bir şeyler yaparken PC kitleniyor mouse dahi kıpramıyor deli moluyorum anti virüs programıda
virüsü silemedi diye hata veriyor el ile silemiyorum güvenli modda da denedim yine olmadı lütfen yardım.
Truva atı bilgisayarınızın prgramlarının birbirine geçmesini ve dosyaların çakışmasına neden olur. Bu çakısma bilgisayarlarınızın parçalarının yanmasına kadar gidebilir.

Truva atından kurtulmanın bir yolu vardır hocam oda bildiğimiz Format attırmak.

xhytax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hadi bakalım başka çare yokmu yardımım için saol ama.

Youshet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Olacağını sanmam. Bilgisayarının yanmasını izlemek istemiyorsan Format attır.

xhytax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende CD var ben atarım saol kardeşim yardımın için DVD-rom da pek iyi çalışmıyor bakalım işin sonu ne olacak

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yanmaya kadar gidiyor mu bu işler :D