Vatansever
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaşlar Bir DatagridView ve birde WebBrowser1 var datagridview'den bir satırı seçince seçenekler WebBrowser1'de görüntüleniyor ama ben görsellik kattım biraz altta kodu var ama ben html kodunu txtbox'lara yazıp programın içine atmak istiyorum kullanıcı ayarlardan hangi stil dosyasını seçerse bundaki bilgiler alınacak ve datagridview'de seçilmiş bilgiler bu koddaki yerlerine konulup WebBrowser1'de görüntülensin bunu nasıl yaparım?
örnek stil dosyası
HTML:
Dim yazı As String = "<html>" & vbNewLine _
& "<body background=" & Application.StartupPath & "/Template/backgrnd.jpg>" & vbNewLine _
& "<H2><CENTER><B>" & Me.DataGridView1.Rows(konum.RowIndex).Cells("strProgram").Value.ToString & "</B></CENTER></H2>" & vbNewLine _
& "<b>Version: </b>" & Me.DataGridView1.Rows(konum.RowIndex).Cells("strVersion").Value.ToString & "<br>" & vbNewLine _
& "<b>Company: </b>" & Me.DataGridView1.Rows(konum.RowIndex).Cells("strCompany").Value.ToString & "<br>" & vbNewLine _
& "<b>URL: </b><a href=" & Me.DataGridView1.Rows(konum.RowIndex).Cells("strURL").Value.ToString & ">" & Me.DataGridView1.Rows(konum.RowIndex).Cells("strURL").Value.ToString & "</a href><br><br>" & vbNewLine _
& Me.DataGridView1.Rows(konum.RowIndex).Cells("strInfo").Value.ToString & vbNewLine _
& "</html>" & vbNewLine
Me.WebBrowser1.DocumentText = yazı
örnek stil dosyası
HTML:
<html>
<body background="%I/backgrnd.jpg">
<H2><CENTER><B>%P</B></CENTER></H2>
<b>Version: </b>%V<br>
<b>Company: </b>%C<br>
<b>URL: </b><a href=%U>%U</a href><br><br>
%S
</html>