Vatansever
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaşlar enpara.com'da günlük dolar alıp satmamda bana yardımcı olsun diye program yapıyorum epey ilerledi şimdi programıma web browser ekledim dolar kısa bir süreliğine düşerse vakik kaybetmeden bankaya bağlanıp alım satım yapayım diye ama banka sayfasındaki forma şifre otomatik girip giriş butonuna basılsın istiyorum, vakit nakittir. Sanırım kodlarıda buldum ama sorun şuki bu kodlara ne yazıcam bilmiyorum, internet explorer bu adrese Finansbank Enpara.com girin üstte Görünüm\Kaynak seçeneklerini seçin işte kaynak ama kodlara ne yazıcam
Bu kodlar benim yazdığım değil internetten bulduğum
Roboform programında otomatik girişte kaydedilen parola bilgisine baktığımda
txtuserid
txtpass
başlıkları altında kaydedildiğini gördüm
Bu kodlar benim yazdığım değil internetten bulduğum
Kod:
Public Class Form1
Private Sub Form1_Load(sender As Object, e As System.EventArgs) Handles Me.Load
WebBrowser1.Navigate("https://internetsubesi.finansbank.enpara.com/Login/LoginPage.aspx")
End Sub
Private Sub Button1_Click(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
WebBrowser1.Document.GetElementById("reservationCode").SetAttribute("Value", txtReservationCode.Text)
WebBrowser1.Document.GetElementById("phoneNumber").SetAttribute("Value", "85212345678")
WebBrowser1.Document.GetElementById("captchaAnswer").SetAttribute("Value", txtVerifyText.Text)
WebBrowser1.Document.GetElementById("continue").InvokeMember("click")
End Sub
End Class
Roboform programında otomatik girişte kaydedilen parola bilgisine baktığımda
txtuserid
txtpass
başlıkları altında kaydedildiğini gördüm