VB ile Basit Bir Program Yapımı

selo_baba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
merhaba arkadaşlar bir iş hakkında yardım isteyecektim. yaptığım şey 5 saniye aralıklarla bir butona basmak. yani şöyle anlatayim; bir site düşünün, 5 saniyede bir ileri butonuna basacak ve ben bunu basit bir mouse macro ile yaptım fakat bir süre sonra hesaptan çıkış yapıyor ve ileri gitmiyor. yani diyelim 5 saniye aralıklarla 500 kere tıklayacak ve ben pc başında değilim. 50 kere tıklıyor ve daha sonra oturum süresi doluyor yani hesaptan çıkış yapıyor.

VB yardımı ile bunun önüne nasıl geçebiliriz herhangi bir fikri yada yardım edebilecek bir arkadaş varmı?

algea

Doçent
Reaksiyon puanı
22
Merhaba, mouse click simüle edebilen bir program ile istenilen alana tıklayan bir program yapabilirsin. Link

selo_baba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, mouse click simüle edebilen bir program ile istenilen alana tıklayan bir program yapabilirsin. Link

tamam zaten istenilen alana tıklattırıyorum, geçiş yapıyor yani tek sorun bilgisayar başında olmadığımda olası sorunlarda (her 50 60 tanede bir donuyor, kapanıyor, sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor vs.) otomatik sayfayı tazeliyecek yani çalışır duruma getirecek. umarım anlatabilmişimdir.

newpronik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sitenin session süresi mi var sona eren nedir