Vatan'dan pc toplamak.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bitn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bitn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
konuyu nereye açıcağımı bilemediğim için buraya açtım.pc parçalarını vatan'ın internet sitesinden sipariş edeceğim.ben kendim de montajını yapabilirim ama kargoyla gönderilmeden önce montajını yapıp test yapmaları daha iyi olur.gidip mağazadan alınca montaj yapıldığını biliyorum ama internetten alınca böyle bir olay var mı?ücretsiz olarak işletim sistemi yüklüyorlar mı?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
konuyu nereye açıcağımı bilemediğim için buraya açtım.pc parçalarını vatan'ın internet sitesinden sipariş edeceğim.ben kendim de montajını yapabilirim ama kargoyla gönderilmeden önce montajını yapıp test yapmaları daha iyi olur.gidip mağazadan alınca montaj yapıldığını biliyorum ama internetten alınca böyle bir olay var mı?ücretsiz olarak işletim sistemi yüklüyorlar mı?

Siparişi vermeden önce telefon açıp, montaj isteğinizi belirtin. Toplama bilgisayarda işletim sistemi olmaz..

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sipariş verirken, not bırakabilirsin.

Veya arayıp, montaj yapmalarını isteyebilirsin.

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Anca şunuda belirtmek isterim ki vatan daki arkadaşlar ( belki bana öyle gelmiştir) Bilgisayarı montajlarken pek önemsemiyorlar.. Sağını solunu kırabılıyor ayrıca parçaları tam oturtmadıklarıda olabılıyor....

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
İnternet siparişleri ile ilgili sorun yaşayanlar olduğunu duymuştum.
Ben kendim gidip almayı tercih ediyorum...

Bitn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=94587]Kan Turalı[/MENTION] gidip magazaya bu parcalarin listesini versem bana ne kadar sure icinde montaj yapip verirler?

Bitn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Magazadaki fiyatlarla internet sitesinde ki fiyatlar ayni midir?

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
gidip magazaya bu parcalarin listesini versem bana ne kadar sure icinde montaj yapip verirler?
Hiçbir fikrim yok ama yoğunluğun olmadığı zamanlarda gitsen çok sürmez zannederim.. [MENTION=84487]basbeLası[/MENTION] da söylemiş zaten..

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
%25 indirimsiz se siparis verme %25 indirim le cok daha iyi bir pc toplayabılırsın...

Bitn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yapılan indirim internete özel ise aynı olmaz.. Yukarıda montajı sormuşsunuz, en fazla 1 satte montaj yapılır.
o zaman bayram haftası %30 indirim olur bayram haftası gider alırım sağol.