• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Vatan'dan Bilgisayar Almak

anonymous000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha önce hiç vatandan bilgisayar almadığım için birkaç soru sormak istiyorum. Vatandan tam olarak nasıl bilgisayar alabiliyoruz? Hazır sistemler vs var mı yoksa kendimiz mi topluyoruz? Bir de 3000 tlye monitör dahil önerebileceğiniz bir şeyler varsa bekliyorum. Oyun ve dizi falan izlemek için kullanacağım. Öyle çok kaliteli bir oyun performansı beklemiyorum.

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Daha önce hiç vatandan bilgisayar almadığım için birkaç soru sormak istiyorum. Vatandan tam olarak nasıl bilgisayar alabiliyoruz? Hazır sistemler vs var mı yoksa kendimiz mi topluyoruz? Bir de 3000 tlye monitör dahil önerebileceğiniz bir şeyler varsa bekliyorum. Oyun ve dizi falan izlemek için kullanacağım. Öyle çok kaliteli bir oyun performansı beklemiyorum.
İtopya vb sitelere bakın vatan pahalı 3k ya oyun oynatma full set ama nette iş görür

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Sistem;
Sinerji.gen.tr
Adsız.png

Monitör;
https://www.hepsiburada.com/viewson...-fhd-led-monitor-p-HBV000009K461?magaza=Aptek
Ekran kartı işlemcinin içerisinde dahili olarak bulunuyor,daha anlaşılır bir şekilde söylemek gerekirse sisteminde GT 1030 var diyebiliriz,her oyunu açar ama ayarları düşük mü yüksek mi o oyundan oyuna değişir.
İleride ekran kartı takmak istersen bu sisteme önerim RX 570 olur.