Vatana zararlı çocuk yürümeden yok edilsin dedi açığa alındı

ediz563

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Vatana zararlı çocuk yürümeden yok edilsin

Erzurum’da Yakutiye Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen ’Huzur toplantısı’na katılan Dumlupınar İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Aydın "Emniyette suçluların kanını alıp gen haritası çıkarsınlar. Çocuk doğduktan sonra analizi yapılsın. Vatana, millete, bu ülkeye zararlıysa yürümeden yok edilsin" dedi.

[SDNTV]http://hurriyet.cubecdn.net/Haber/hoca_aciklamalar_20022012_2157_wmp4.mp4[/SDNTV]

Erzurum Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen huzur toplantısına emniyet şube müdürleri ve amirler, ilköğretim ve orta öğretim okulu müdürleri, muhtarlar ile çok sayıda kişi katıldı. Toplantıda Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Yıldız Akpolat, kavga, anlaşmazlıkların nedenleriyle bunlarla nasıl baş edilebileceğini anlattı. Çocukların şiddete eğitli olmasının aile ve çevreye bağlı olduğunu anımsatan Doç.Dr. Akpolat konuyla ilgili görüşlerini almak için katılımcılara söz hakkı verdi. Dumlupınar İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Aydın, öğrencilerinin döner bıçağıyla dahi kavga ettiğini söyledi. Okulun bulunduğu Yeğenağa Mahallesinde 500 metrelik mesafede 4 hurdacı bulunduğuna dikkati çeken Aydın, şöyle dedi:

"Çocuklar bir defa genellikle hırsız. Bunun yanında çocuklara devamlı ’Anneniz yoğurt mayalıyor mu’ diye sorarım. ’Evet mayalıyor’ diyorlar. Bir kere yoğurt bozuksa, mayası bozuktur. Aile ne ise, çocuğu odur. Bulunduğum çevreyi sokak sokak dolaştım. O kadar kullanılmayan ev var ki. Çocuklar köpek bakıyor. Orada soba yakmış oturuyorlar. Yetkililere eski ve boş evlerin yıkılmasını söyledim. Analar ne kadar kültürlü olursa yetişecek nesil o kadar kültürlüdür. İngiltere’de okullarda şiddetin dozunu ayarlamak için bir takım tartışmalar yapılıyor. Arjantin ya da Brezilya’da emniyette, suçlu çocuklara ’Nasıl bir şiddet uygulayalım’ diye tartışılıyor. Ben bunu bizzat okudum, kafadan atmıyorum. En önemli tespitim, suça meyilli çocukların yüzde 90’ının ailelerinin geçimi sosyal yardımlaşma vakfı tarafından karşılanıyor. Yıllar önce Breziyla’da sokak çocuklarını yok etmek için bir örgüt kurulmuştu. Kusura bakmayın, belki biraz anormal gelebilir ama ben şunu istiyorum: Tıp bu kadar gelişti yüz nakli yapılıyor. Emniyette suçluların kanını alıp gen haritası çıkarsınlar. Çocuk doğduktan sonra analizi yapılsın. Vatana, millete, bu ülkeye zararlıysa yürümeden yok edilsin."

Salondakilerin gülüşmeleriyle biten konuşmadan sonra söz alanlan ise Mustafa Aydın’ın bu sözlerine tepki gösterdi.

Nursima ÖZONUR - Kerim BURUCU / ERZURUM, DHA
Hürriyet

-----

Bir okul müdürünün sözleri bunlar, şok içindeyim gerçekten, inanamıyorum hala daha.

Bu arada haberi bayağı aradım ama bulamadım forumda, daha önce verildiyse özür dilerim.

Genetik test isteyen müdür açığa alındı

120221-Mustafa_Aydin.hlarge.jpg

ANKARA - Milli Eğitim Bakanlığı, Dumlupınar İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Aydın hakkında yaptığı açıklamalara ilişkin soruşturma başlattı.

Aydın, dün Erzurum'un Yakutiye ilçesinde Erzurum Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen ''Huzur Toplantısına'' katılmış ve toplantı sırasında söz alarak bazı açıklamalarda bulunmuştu.
Okul Müdürü Aydın'ın konuşmasında ''Tıp ilerledi, emniyette suçluların kanını alıp gen haritası çıkarsınlar. Çocuk doğduktan sonra analizi yapılsın. Vatana, millete, bu ülkeye zararlıysa yürümeden yok edilsin'' ifadeleri üzerine Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçti.

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü Aydın hakkında soruşturma yapmak üzere eğitim denetmeni görevlendirdi. Aydın'ın soruşturma sonuçlanıncaya kadar açığa alındığı belirtildi.

ntvmsnbc

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
fikirden önce korktum. sonra bunu önerenin bir okul müdürü olduğunu göründe daha da korktum..

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
şimdi yürümeden yok edilsin diyoruz ama bazen tesadüf de olsa ol çocuklardan okul müdürüde çıkıyor.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
nasıl bir zihniyettir ya sen nasıl eğtimcisin seni nasıl müdür yapmışlar...

revontulet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne desem yetersiz kalir. Insan olma onuruna aykiri bir dusunce.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ve bu adam pardon insan görünümlü varlık bir müdür yahu bir okul müdürü.

Sen git sonra da evladını bu varlığın yönettiği okula öğrenci olarak ver.

Şaka gibi şu adamda ki mantığa bak.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Keşke bu adamı,yürümeden önce yok etseymişler.
Nasıl bir anlayış nasıl bir kafadır.
RABBİM çocuklarımızı bu ve bunun gibi zihniyetlilerden korusun.

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
O okul müdürü hakkındasoruşturma başlatıldı
Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nce düzenlenen Huzur toplantısında şok sözler sarf eden Dumlupınar İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Aydın, hakkında Milli Eğitim Müdürlüğü’nce soruşturma başlatıldı.

fatihcamli

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yok etmek yürümeden bebe katili olmak:S bunun yeri yokturbizde.. aklı yerinde degill kimlere kaldık ...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Diyecek söz yok.Başlığı yanlış mı anladım diye girdim konuya ama okuduklarım daha da şaşırttı.

ediz563

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Adamı açığa almışlar, korktuğum başıma gelmedi neyse ki, o adam okul müdürü olarak mesleğini sürdürmeye devam edemedi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19964745.asp

"Bana bir şey sormayın. 30 senemi verdiğim meslek hayatımı bir cümle bitirdi. Bir kelime konuşsam gene yanlış anlaşılır. O en son cümle yanlış anlaşıldı."

"... çocuklar yürümeden yok edilsin." sözü başka ne şekilde anlaşılabilir bilemiyorum.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
söz ola kese savaşı söz ola kestire başı demiş atalarımız yani nedir söz söyler iken on kere düşün bir kere konuş yoksa ömrü billah o şöyledigin sözun kulu olursun .

Reaksiyon puanı
31
Müdür '300 spartalı' sinema film'inden oldukça çok etkilenmiş anlaşılan :D .D

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Müdür gereğinden fazla belgesel izlemiş etkisinde kalmış... Canlıların kötüye yönelimine etki eden gen yapısı zaten biliniyor fakat bu gene sahip olanları imha etmek gibi bir durum söz konusu edilemez... Var olan düzenin yapısı Yaratıcı tarafından belirlenilmiştir, canın-cananın tek sahibi olan Yaratıcı' nın verdiği hayatı sadece O' alabilir... İnsanların artık ilahlığa soyunmaktan vazgeçmeleri gerekiyor... Hali hazırda onca yetişkin kepaze bulunuyor önce onları imha edin, merak etmeyin anne karnında henüz can bulmuş ceninlerin kimseye silah çekeceği, ihaleye fesat karıştıracağı, yol kesip adam bıçaklayacağı yok !

Fearlees

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Eğer birileri yok edilecekse onlar çocuklar değil onları o duruma getirenler yok edilsin!

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Nazi sempatizanı sanırım bu adam :mad::thumbdown:

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bunu şaka kabul ediyorum. yada uydurma bir haber. yoksa böyle bir adamı daha fazla yürütmeden yoketmek lazım.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Şu anda şaşırdım böyle bir kararın gelmesine oysa diyordum ki heralde hiç birşey yapmazlar devam eder görevine. Bravo karar yerinde olmuş.

fergan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
vatana zararlısın aga açığa alındın.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Vatana millete resil bir insan olmadan insanlığına son verilmeli

hasanztr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Faşist her yerde faşisttir, o konuşurken yakınında gülenler neden kalkıp kafasını gözünü dağıtmamış ki bunun, ya valla senin gibileri gördükten sonra ben kendime insanım demeye utanıyorum, çünkü sana insan deyip, insan yerine koyup müdür yapmışlarsa ben insan değilim kardeşim vallahi insanlığımdan yaradılışımdan (Allah günah yazmasın ama)utanır oldum.

waffenss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hem adama ''faşist'' deyip sonrada kafasını gözünü patlatmaktan öldürmekten bahsetmenin mantığı ile adamın dedikleri arasında pek fark göremedim.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bu ülkede haketmediği halde haketmediği yerde oturan o kadar çok kişi varki normaldir.....

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
asil bu sekilde dusunceye sahip oldugun icin once seni bir temizlemek azim,kimse kotu olarak dunyaya gelmez yasadigi ortam ve sistem insanin kisiligini beliler ,korle yatan sasi oturur veya uzum uzume baka baka kararir gibi,devlet insanlari duzene cagirmali ve bu ise yanlizca kuan ahlaki ve kurana bagimlilik ile mumkundur Allahtan hakki ile korkan ve kurani anlamis bir kisi kimse nin gormedigi anda bile Allahin korkusundan ve bagliligindan oturu siddete ve bozguna girismeyecektir ,anladinmi mudur bey