NothingMan97
Öğrenci
Vatan bilgisayardan oem hazır sistem alan arkadaşlar var mı? Var ise memnun mu hangi sistemi kullanıyorlar bilgi verirseniz sevinirim.
Vatan bilgisayardan oem hazır sistem alan arkadaşlar var mı? Var ise memnun mu hangi sistemi kullanıyorlar bilgi verirseniz sevinirim.
Herkese teşekkürler öncelikle evet baktığım bir sistem var linkini bırakıyorum buraya;Genelde piyasaya göre pahalı oluyor ve uyumsuzluk oluyor. Uyumsuzluktan kastım işlemci AM4 anakart da AM4 olacak değil, Anakart çok pahalı, işlemci çok ucuz oluyor onun gibi. Sizin baktığınız bir model var mı?
Güzel ürün alabilirsiniz.Herkese teşekkürler öncelikle evet baktığım bir sistem var linkini bırakıyorum buraya;
AMD R5 2600-MSI GTX1660TI VENTUS XS 6G-MSI B450M-A PRO MAX-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 2600-MSI GTX1660TI VENTUS XS 6G-MSI B450M-A PRO MAX-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
SSD'siz sistem almanızı önermiyorum. Hem hız olarak hem de sağlık açısından HDD'ler çok geride kaldı. En azından işletim sistemini kurmak için bir SSD şart. Onun dışında rampage PSU ne kadar güvenlidir, sistem emanet edilir mi, tartışılır. Çok iyi olduğunu düşünmüyorum. Klavye, mouse ve kulaklık seti çok pahalı. Hadi kulaklık ve mouse neyse de o klavye çok gereksiz. (Bence) Kalan ürünler güzel. Eğer imkanınız varsa başka sitelerden öneriler de bulunabilirim.Herkese teşekkürler öncelikle evet baktığım bir sistem var linkini bırakıyorum buraya;
AMD R5 2600-MSI GTX1660TI VENTUS XS 6G-MSI B450M-A PRO MAX-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 2600-MSI GTX1660TI VENTUS XS 6G-MSI B450M-A PRO MAX-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Kesinlikle Mert arkadaşımızın lafına harfi harfine katılıyorum . Dikkatli bakmamışım.SSD'siz sistem almanızı önermiyorum. Hem hız olarak hem de sağlık açısından HDD'ler çok geride kaldı. En azından işletim sistemini kurmak için bir SSD şart. Onun dışında rampage PSU ne kadar güvenlidir, sistem emanet edilir mi, tartışılır. Çok iyi olduğunu düşünmüyorum. Klavye, mouse ve kulaklık seti çok pahalı. Hadi kulaklık ve mouse neyse de o klavye çok gereksiz. (Bence) Kalan ürünler güzel. Eğer imkanınız varsa başka sitelerden öneriler de bulunabilirim.
Hocam klavye mouse yok ekstradan seçiliyor o ürünler. Ayrıyetten klavye mouse var bende sizin önerebileceğiniz bu bütçedeki sistem varsa bekliyorum.SSD'siz sistem almanızı önermiyorum. Hem hız olarak hem de sağlık açısından HDD'ler çok geride kaldı. En azından işletim sistemini kurmak için bir SSD şart. Onun dışında rampage PSU ne kadar güvenlidir, sistem emanet edilir mi, tartışılır. Çok iyi olduğunu düşünmüyorum. Klavye, mouse ve kulaklık seti çok pahalı. Hadi kulaklık ve mouse neyse de o klavye çok gereksiz. (Bence) Kalan ürünler güzel. Eğer imkanınız varsa başka sitelerden öneriler de bulunabilirim.
Herkese teşekkürler öncelikle evet baktığım bir sistem var linkini bırakıyorum buraya;
Bütçem 5300 civarları.Bütçeniz ne kadar?