Vatan Computer iLe Yaşadığım MemnuniyetsizLik

sahar03

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bundan Bir Ay Önce PederBey'in Kredi Kartı iLe VatanBilgisayar'dan LG NEXUS 4 Almaya Gitmiştim.Nexus4'ü Sordum Ve Orada Az Biraz Kurcaladım Personel Bir Arkadaşın Yanında, Saten Satın Almadan Önceden 3-4 Hafta Araştırmıştım ve Daha Sonra Onay Verdim. Kasaya Yöneldim Cihazı Satın Almak İçin. Ve İşte Kasada Yaşananlar;

Kasadaki Eleman Kredi Kartı'nın Dolaylı Yoldan Sahibi Olduğum İçin Yani Benim Şahsıma Olmadığı İçin Extradan Elden Alıma Farklı Bir Fiyat Çıktığını Söyledi.Ve Daha Sonra Hesapladı 150TL Gibi Bir Fark Çıktı.Fiyat Farkı Olmaksızın Cihazı İnternetten Alabilirsiniz Dedi. Ve Kargo Muhabbetini Sordum, 3gün İçerisinde Eline Ulaşır Bilgisini Aldım. Daha Sonra Cihazı Teknosa'dan Satın Aldım

"Teknosa" Fiyatı : 1400TL , "VatanBilgisayar" Fiyatı:1350TL

Gelelim Eleştirilerime;

Mağaza İçersinde Ben ve Satın Almak İstediğim Herhangi Bir Cihaz Bulunuyorsa ve Stokta'da Bulunuyorsa Ve O an Cihazı, Elden Fiyat Farkı iLe Alıyorsam ve de Tek Alternatif Fiyat Farkı Olmaksızın İnternetten Bir Alternatif (Çözüm) Olarak Bana Sunulursa;
Buda Kurum'un Özrünün Kabahıtından Büyük Olduğunun Kanıtıdır. Kendi Şahsım Olarak Görüşüm Müşteri Memnuyetinin Gözümde "0" , Oldugudur

berinark

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Anlattığın olay banada saçma geldi. Babanın kredi kartı neydi? Ben Vatan bilgisayardan 3-4 kez alışveriş yaptım ve hiç sorun yaşamadım. Birşey alacak olsam yine Vatandan alırım muhtemelen.

volgan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kardeş onların olayı müşteriye belli kredi kartlarından alışveriş yaptırmak; ben bir ssd almak için 3 ay mağaza indirimi bekledim olmadı mecbur kart ile internetten aldım

biroll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senin anlatmak istediğin şey zannedersem bazı günler Vatan'da kredi kartlarına özel kampanyalar oluyor sadece o fiyattan yararlanamıyorsun bir keresinde amcamın oğluna dizüstü bilgisayar almak için gittik Asus marka bir dizüstü için Bonus kredi kartlarına 1300 TL fiyat verdiler tamam alalım dedik Denizbank bonus kartımı verdim bu kart olmaz sadece Garanti Bonus kartlara geçerli bu kampanyamız Denizbank veya başka bir bankanın kredi kartıyla almak isterseniz 70 TL daha fiyat farkı ödemek zorundasınız dediler Bende Garanti bonus olmadığı için 1370 TL ye Yapı Kredi worldcard ile Asus marka dizüstünü aldık...
Yeri geliyor kredi kartlarımdan birini yeğenlerime oğluma falan veriyorum gidip istedikleri ürünü etiket fiyatına taksitle alabiliyorlar...

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Kartın şifresini bildikten sonra isterse yolda bulmuş ol.Kart şifresini girdiğin anda kartın sahibinin kim olduğu onları ilgilendirmez.Kart sahibinin sen olmadığını nasıl anladılar ?

Kart sahibine ayrı fiyat, kart sahibi olmayana ayrı fiyat diye birşey kesinlikle söz konusu değil.Böyle birşeyde olamaz zaten.Kesin çalışanlar bi katakulli yaptı sana orda.Ben babamın kartıyla %25 indirim zamanlarında defalarca kez alışveriş yaptım.

onurdags

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de 4-5 kez babamın k.kartını kullanarak Vatan Computer'den alışveriş yapmama rağmen hiç böyle bi durumla karşılaşmadım. El Padrino'nun da dediği gibi kartın şifresini bildikten sonra onları ilgilindirmez.
Yalnız son alışverişimde (12/5/2013'te) şöyle bir durum yaşadım: Akses kart ile taksitte fiyat farkı olur dedi bir satıcı, biraz sonra başka bir satıcıya tekrar sordum o da web'den satışımız var orada fiyat farkı ödemezsiniz dedi. Ben tabi eve git, netten al, kargo falan derken eleman bana kasaları gösterdi; kasalardan birinde WEB'DEN SATIŞ yazıyordu. Evden, netten alışveriş yapıyormuşum gibi işlem yapıldı faturamı ve ürünü hemen teslim alıp evimin yolunu tuttum.
Kısaca, kargo beklemeden web'den alışveriş yapmış oldum.

mamilan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benzer sacmalıkları bende yasadım yanlız degilsin ne yazıkki :S

ibo5151

Asistan
Reaksiyon puanı
1
olurmu öyle saçmalık ya o elemanlar sana yanlış anlatmış yada sen yanlış anlamışın

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Padrino ve diğerleri doğru söylüyor. Sen yanlış anlamışsın. Kredi kartı sahipliğiyle uzaktan yakından alakası yok.

Anlaşmalı banka kartı olmadığı için fiyat farkı çıkmıştır. Yoksa diğer arkadaşlarda aynı şeyi vurgulamışlar.

berklann

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bende defalarca alışveriş yaptım hiç böyle veya benzeri bir durum yaşamadım

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Bu sefer tarih çok eski değil en azından ama hayatım böyle saçma bir bahane görmedim sahibi gelmezse zamlı veririz falan

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Birde şu saçma dayatma usülü telefon mesajları atmaktan vazgeçse gidip öpücem yanaklarından Vatan'ı :biggrin: