Vatan Bilgisayar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ufon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ufon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar,8 gün önce komple olarak,tek sepet ve tek ödeme ile yaptığım alışveriş beni mahvetti.
Kargocu gelince,bir baktım sistem toplanmamış!parçalar tek,tek gelmiş tam 5 koli.Kargocuya,beklemesini ve kontrol yapacağımı söyledim ama baktım kutu çok adam,çok bekleyecek ve birkaçını kontrol edip imzaladım.Kolileri taşıdım iş başa düştü başladım toplamaya,kasayı açtım anakartı monte ettim,oda ne?! :blink: Harddisk yok,ram yok,dvd sürücü yok,yok da yok..12 parçadan sadece 7 parça gelmiş üstelik,birde oem windows almıştım onun bulunduğu faturada,onu lisanslayacak donanımların ikisi vardı.Faturalar,ayrı ayrı hazırlanmış,nerdeyse donanım başına bir fatura.:hammer: Aradım,mesaj çektim,kendimi yırttım,sadece eksik olan 2 ürün ertesi gün gelebildi.Diğer 3 üründen haber yok!Şimdi,hukiki sürecin detaylarını araştırıyorum ne yapabilirim diye,son bir mesaj attım,''lanet olsun size''diye.Artık bu isim kara listemde..

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
düzeltirler merak etme zamanında vatan computerda çalışmıştım bu tür olaylarla karşılaşılıyordu bir yanlışlık olmuştur düzeltmiyolarsa hukuk süreci başlat 3 4 yılda sonuçlanır firmada mahkeme kararına göre yada uzlaşmaya varırı uzlaşmaya varılırsa iyi mahkeme kararına kalırsa kötü artık o zaman yeni bir pc toplarsın malum burası TÜRKEY

MertYurdakul

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aşırı kazık bir şirket kusura bakmasın 500-700 arası işlemciyi 1000tl satan zihniyet :)

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Aşırı kazık bir şirket kusura bakmasın 500-700 arası işlemciyi 1000tl satan zihniyet :)

fiyatları uygun hocam. daha doğrusu her hafta sonu yaptığı indirim ile uygun. o zaman piyasada daha ucuz olarak 5-10 tl fark ediyor.
örneğin 4100 işlemci 300TL su anda.
Hafta sonu ınıdrımı ıle 225TL olacak..
Tanınmış sitelerde 250-270 tl arasında satılırken bazı siteler 210-220tl arasında satıyorlar..
http://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-fx-4100-dort-cekirdek-fiyati,574800.html
Yani hafta içi alışveriş yapmadığınız sürece fiyatı cok uygun :)

serdarski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
varmıkı daha uygunu ?
Bence fiyatlar uygun. Biraz indirimleri takip etmek gerekiyor.

Ayrıca ben Vatan bilgisayar'ın internet sitesinden alışveriş yapmadım. Bunun yerine alacaklarımı mağazadan aldım. Ve kurulumlarını fevkalade (olağan dışı) bir durum olmadıkça mağazanın teknik servisine yaptırttım. Bu sebepten dolayı da sorun yaşamadım.

sunelan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
internet üzerinden aldığında toplayarak göndermez zaten bilgisayarı. Zaten ürünleride farklı mağazalardan gönderebiliyor. Sen parçaları oem olarak ayrı ayrı almıssın. neden toplasınlar zaten. Sadece mağazalarda var bu hizmet.

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bence fiyatlar uygun. Biraz indirimleri takip etmek gerekiyor.

Ayrıca ben Vatan bilgisayar'ın internet sitesinden alışveriş yapmadım. Bunun yerine alacaklarımı mağazadan aldım. Ve kurulumlarını fevkalade (olağan dışı) bir durum olmadıkça mağazanın teknik servisine yaptırttım. Bu sebepten dolayı da sorun yaşamadım.
Bende aynı fikirdeyim indirimleri takip edince gayette hesaplı oluyo.Ayrıca dediğin gibi kurulumu da oraya yaptırırsan bozuk parça vs olayından da korunmuş olursun

carter17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ürünlerinizin faturasını götürüp herhangi bir vatan bilgisayar şirketinden toplattırabilirdiniz.

contorium

Asistan
Reaksiyon puanı
5
2000-2200 TL arasında ki bi bilgisayarı 3250 TL gösterip bir de aha size % 25 indirim yaptık deyip 2500 TL fiyat göstermiyorlar mı, öldürüyorlar beni :thumbdown: Benimde vatan konusunda bu şikayetim var :biggrin: Vatandan bilgisayar alınmaz kısacası :cursing:

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
2000-2200 TL arasında ki bi bilgisayarı 3250 TL gösterip bir de aha size % 25 indirim yaptık deyip 2500 TL fiyat göstermiyorlar mı, öldürüyorlar beni :thumbdown: Benimde vatan konusunda bu şikayetim var :biggrin: Vatandan bilgisayar alınmaz kısacası :cursing:

hocam boşbi zamanın olursa, musait olduğunda yani vatandan topladığın bir haftasonu sistemini daha ucuza başka yerdende toplayıp yazabılırmısın? Daha ucuzu varsa bende merak ettim şimdi :)

Besonnen

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kusuruma bakmayın ve yalnısda anlmayın 2 bin veya 3 binliralık pc toplayacagımıza bir tane macpro alsak nasıl olur tabi ben kullanmadığım için bilmiyorum her işimizi görür heralde.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
ps3 oyunların açık ara en pahalı satıldığı yerdir

Üzerinde Aral Stickerı bulunan ürün almayın arkadaşlar. Aral game standart oyunu alıp 2 kat farkla satıyor. Burda suçlu hiçbir mağaza değil. Gidin kadıköyden falan alın. Yeni oyun 100 liradan geliyor oraya. Mağaza rafına ise 189TL cik...