Vatan Bilgisayar Ürün İadesi Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Peter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Arkadaşlar merhabalar,
kısa bir sorum olacak sizlere.
Geçen hafta vatan bilgisayardan yeşil kasa neon'u aldım.
Kasaya taktım ancak sorun çıkarttı.Sistemi kilitledi,cpu kullanımını artırdı vs.
Neonu açıp bilgisayarı çalıştırdığımda başlangıçta hata veriyor pc açılmıyor.
Ben bunu iade edip yerine flash bellek alıcam ama ürün sağlam mı bozuk mu bilmiyorum.çünkü bilgisayarın psu'su yetersiz gelebilir diyede şüphelerim var.Ama bence ürün arızalı...
Kısacası ürünü iade edip parasıyla farklı bişi almak istiyorum.
Ben vatan bilgisayara ne dersem bu ürünü iade alırlar ?

Lütfen konuda ciddi olalım.Konu altında şakacı mesajlar olsun istemiyorum

YAREM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
7 iş günü içinde memnuniyetsizlik sebep göstererek iade edebilirsin.Yanlız para iadesi etmezler.sana alışveriş çeki verirler.Ama bence mazeret olarak cihazımla uyuşmadı diyebilirsin..

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Müşteri memnuniyetinden iade ve değişim işlemleri

Vatan Bilgisayar’dan satın almış olduğunuz ürünleri 15 gün boyunca herhangi bir neden göstermeksizin aşağıda yer alan bilgiler doğrultusunda değiştirebilirsiniz:
• Değiştirmek istediğiniz ürünün satın alındığı andaki gibi kusursuz, eksiksiz ve orijinal kutusunda kullanılmamış olması gerekmektedir. Ürünün kutusunu açtıysanız; kutuya, ürüne ve aksesuarlara zarar vermeden, hatasız ve eksiksiz olarak getirilmesi ve ürünün kullanılmamış olması durumunda değişim işlemleriniz başlatılabilecektir.
• Ürünle birlikte verilen tüm hediyelerin de kusursuz ve eksiksiz olarak teslim edilmesi zorunludur.
• Satış faturasının aslı olmadan değişim işlemi yapılamaz.
• Faturanızı firma adına kestirdiyseniz ürünü değiştirmek için iade faturası getirmeyi veya göndermeyi unutmayınız, aksi durumlarda değişim işlemi başlatılamayacaktır.

Yukarıdaki koşulların sağlanması durumunda:

• Aynı gün içerisinde değişim işlemleriniz sonuçlandırılacaktır.
• Ödediğiniz bedel ileriki alış verişlerinizde kullanabileceğiniz şekilde alışveriş kuponu olarak tarafınıza verilecektir.

kaynak

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
7 iş günü içinde memnuniyetsizlik sebep göstererek iade edebilirsin.Yanlız para iadesi etmezler.sana alışveriş çeki verirler.Ama bence mazeret olarak cihazımla uyuşmadı diyebilirsin..
Teşekkür ederim ama takıldığım nokta orada.
Ya adamlar cihazda sorun yok sorun sizin bilgisayarda derse ?

kaptan_07

Asistan
Reaksiyon puanı
5
arkadaşım 7 gün içinde sebep belirtmeden ürünü iade edebilirsin sorun sizde deme hakları bu 7 günlük sürede.
haklarımızı bilmediğimiz için kaybediyoruz zaten hep.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Müşteri memnuniyetinden iade ve değişim işlemleri

Vatan Bilgisayar’dan satın almış olduğunuz ürünleri 15 gün boyunca herhangi bir neden göstermeksizin aşağıda yer alan bilgiler doğrultusunda değiştirebilirsiniz:
• Değiştirmek istediğiniz ürünün satın alındığı andaki gibi kusursuz, eksiksiz ve orijinal kutusunda kullanılmamış olması gerekmektedir. Ürünün kutusunu açtıysanız; kutuya, ürüne ve aksesuarlara zarar vermeden, hatasız ve eksiksiz olarak getirilmesi ve ürünün kullanılmamış olması durumunda değişim işlemleriniz başlatılabilecektir.
• Ürünle birlikte verilen tüm hediyelerin de kusursuz ve eksiksiz olarak teslim edilmesi zorunludur.
• Satış faturasının aslı olmadan değişim işlemi yapılamaz.
• Faturanızı firma adına kestirdiyseniz ürünü değiştirmek için iade faturası getirmeyi veya göndermeyi unutmayınız, aksi durumlarda değişim işlemi başlatılamayacaktır.

Yukarıdaki koşulların sağlanması durumunda:

• Aynı gün içerisinde değişim işlemleriniz sonuçlandırılacaktır.
• Ödediğiniz bedel ileriki alış verişlerinizde kullanabileceğiniz şekilde alışveriş kuponu olarak tarafınıza verilecektir.

kaynak
takıldığım noktada burası işte
15 gün iade etme şansınız var diyor ama müşteri hizmetlerini aradığımda üründe arıza varsa iadeniz alınır,yoksa iade alınmaz dedi

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
İade alıyorlar yada başka bir ürünle değiştiriyorlar bende aynı senin gibi ekran kartı almıştım sorun çıkarttı çek verdiler eşdeğer fiyatta başka bir ürünle değiştirdiler teknosa'dan aldığım cep telefonunu beğenmedim diye iade etmek istedim ama 50-100 tl düşük fiyata alıyoruz dediler vatan öyle değil alıyor...

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
İade alıyorlar yada başka bir ürünle değiştiriyorlar bende aynı senin gibi ekran kartı almıştım sorun çıkarttı çek verdiler eşdeğer fiyatta başka bir ürünle değiştirdiler...
İade ederken ne dediniz hocam ?

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
takıldığım noktada burası işte
15 gün iade etme şansınız var diyor ama müşteri hizmetlerini aradığımda üründe arıza varsa iadeniz alınır,yoksa iade alınmaz dedi

web sitelerinde böyle bir açıklama varsa ve sende ürünü aynen aldığın gibi kutusunda yollayacaksan paşa paşa alırlar ödemeni yaparlar.müşteri temsilcisi muhtemelen 15 günün geçtiğini varsayarak konuşmuştur. http://www.vatanbilgisayar.com/iletisim.aspx adresinden konuyu geniş bir şekilde yazıp gönderin derim. Kesin bilgiyi ancak öyle alırsın.

İsmail İpek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşım 7 gün içinde sebep belirtmeden ürünü iade edebilirsin sorun sizde deme hakları bu 7 günlük sürede.
haklarımızı bilmediğimiz için kaybediyoruz zaten hep.

7 gün içerisinde iade etmek için o ürün'ün kapıdan satış veya internet üzerinde alınmış olması gerekmektedir. Mağazalarda görüp beğenerek aldığın ürünlerde yasal olarak iade etme imkanın yoktur.
Şayet cihazda bir sıkıntı yoksa.
Eğer iade etmek istersen en kestirme yol ya vatan Bilgisayara gidip Düzgün bir şekilde derdini anlatacaksın veya uzun yol Türketici hakem heyetine başvuracaksın.

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
İade ederken ne dediniz hocam ?

İade ederken dedimki devamlı makina reset atıyor mavi ekran çıkıyor uyumsuz heralde dedim kendileride benden kasayı getirmemi kendi servislerinin bakacağını söylediler bende kasayı alıp götürdüm servis inceledi aynı sorun ordada meydana geldi senin bilgisayarında ati ekran kartı sorun çıkartıyor nvidia kullan dediler bende ürünü nvidia ile değiştirip değiştiremeyeceğimi sordum müdürümüze sormamız gerekir dediler mağaza müdürü sağolsun değiştirebilir yada iade edebilir dedi çek verdiler ekran kartının fiyatıyla eşdeğer ne istersen alabilirsin dediler bende nvidia ekran kartı aldım...

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Sorun çıkartacaklarını sanmıyorum uygun bir dille benim bilgisayarıma uymadı denildigi taktirde ben eskiden orda çalışırken iade alıyorduk.Para iadesi yerine çek alırsın usb bellek alırsın o çeklede.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kasa toplattım 30 gün içersinde ıade alınır kusursuz ve eksıksız taktırde yazıo vermeye gıttım ıade almıyoz dio işi yokusa suruolar tek çözüm tüketici haklarına baş vurun paranızı dırek alıolar almazlarsada mahkemeye verın yoksa ble benı sızı sömürüler

Ramazan Salik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar vatandan aldığım ürünü hiçbir arızası olmadığı halde geri iade ettim. Bana 101 TL lik kupon verdiler 20 Tl lik bir ürün alsam kuponu versem bana bara üstü olarak nakit mi verirler.