Vatan Bilgisayar Sipariş Teyiti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SmH51
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bugün vatanbilgisayardan 100 tl lik birşey aldım. Ödemeyi Bkmexpres ile gerçekleştirdim. Ürüne ödeme yaptıktan sonra e-mail e mesaj geldi. Aşağıdaki gibi;
[TABLE="width: 600"]
[TR]
[TD="width: 600, align: justify"]Web sitemiz üzerinden vermiş olduğunuz 2294736 nolu siparişinize ait güvenlik onayını, aşağıda örneği bulunan belgenin siparişinize uygun aslını tarafımıza ileterek tamamlayınız. Siparişiniz kredi kartı sahibi hacrindeki bir kişiye teslim edilecekse aynı formda bulunan alt kısmı da eksiksiz doldurunuz. Siparişiniz bu işlemlerin neticelenmesi durumunda değerlendirilerek enkısa sürede kargo firmasına teslim edilecektir.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 600, align: justify"]İlgili evrağı sipariş tarihinden itibaren 2 iş günü içerisinde secure@vatanbilgisayar.com veya 0212 665 09 42 nolu faks numaramıza iletiniz. İşlemin gerçekleşmemesi durumunda, güvenlik onayı alınamadığı için siparişiniz iptal edilerek tutar ilgili hesaba iade edilecektir.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 600, align: justify"]Online siparişlerinizin durumunu hafta içi : 09:00 - 19:00 ile hafta sonu : 10:00 - 17:00 saatleri içinde
444 56 56'nolu telefondan "3" tuşlayarak öğrenebilir veya güvenlik hizmetlerimiz ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

ilginiz için teşekkür ederiz.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 780, align: justify"]Not: Siparişlerinizin en kısa sürede işleme alınabilmesi için sipariş anında 3D şifrenizi kullanmanızı öneriyoruz.

Benden Nüfus Cüzdanı fotokopisini ve kredi kartının fotokopisini fakslama mı istiyorlar. Resmen hırsız muamelesi yapıyorlar insana, güvenlik içinmiş felan filan. Ben size nasıl güveneceğim peki bu bilgileri sizle paylaşınca. Ayrıca ödemeyi Bkmexpress ile gerçekleştirmişken.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
bkmexpress ile alınca da 3d şifre kullanılıyor. vatan kafayı yemiş. ben olsam siparişi iptal ederdim

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
direk iptal et kardeşim kim uğraşıcak

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Eğer bana kredi kartını fakslarsan bir dünya alışveriş yapabilirim. Kimliğini fakslarsan adına hat, kredi kartı vs. bir sürü şey çıkarabilirim. Sözde güvenlik için istiyorlar ancak yaptıkları hiçte güvenli durmuyor.
BKMExpress sözde ekpress özü öyle değil.

Yerinde olsam hiç uğraşmazdım.

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bugün Müşteri hizmetlerini aradım. Ödememi Bkm Expreess ile gerçekleştirdim neden bu belgeleri istiyorsunuz? diye sordum. Bkm Exprees ile yapılan ödemelerde istemiyoruz yanlışlıkla size yollanmış dediler. 3D secure ile yapımayan ödemelerde istiyorlarmış maksat güvenlikmiş.