Vatan Bilgisayar Montaj Yapıyor mu?

ErayCatak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bugün vatan bilgisayara gittim toplama bilgisayar bölümündeki arkadaşa istediğim parçaları söyledim arkadaş parçaları hazırladı kasaya götürdü ben ödemeyi yaptım elime satış sözleşmesi başlıklı istediğim parcalar vs vs yazılı kâğıt verdiler ve bununla alacaksın dediler aldım kağıdı mağazadan çıktım ama aklıma takıldı benim aldığım parçalar kasada çalışan arkadaşların sandelyelerinin arkasındaydı onlar bilgisayar montaj bölümüne götürüyor mu yoksa benim mi götürmem lazımdı, bana kimse birşey demedi ama?

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Montaj bölümüne götürüyorlar. Montaj bitince size mesaj atıyorlar verdikleri kağıt ile teslim alıyorsunuz.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Onlar kendileri halledip veriyor sana.

Ben de PC' yi aldığımda 4-5 gün sonra gel dediler. ben o kadar dayanamam dedim aldım parçaları kendim birleştirdim pek bilgim olmasa da 4 sene önce :)

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
6 yıl önce topladığım pc'yi 2-3 saat sonra toplayıp vermişlerdi. Sizinkini de toplayıp verirler.

CanOkyay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar bugün vatan bilgisayara gittim toplama bilgisayar bölümündeki arkadaşa istediğim parçaları söyledim arkadaş parçaları hazırladı kasaya götürdü ben ödemeyi yaptım elime satış sözleşmesi başlıklı istediğim parcalar vs vs yazılı kâğıt verdiler ve bununla alacaksın dediler aldım kağıdı mağazadan çıktım ama aklıma takıldı benim aldığım parçalar kasada çalışan arkadaşların sandelyelerinin arkasındaydı onlar bilgisayar montaj bölümüne götürüyor mu yoksa benim mi götürmem lazımdı, bana kimse birşey demedi ama?
Onlar Montaj Yapıyor Ama Ben Vatan I Tavsiye Etmem Babamın Bilgisayarının Kasasını Yenilemek Için Yeni Bi Kasa Aldım Onun İçine Aktardim PC Açılmadı Belki Yalnış Birşey Yapmışımdır Diye Düşünüp Oraya Götürdüm Adamlar Anakartı Takarken Bozduğumu Söyleyip Bana Yeni Anakart Sattılar Sorun Yinede Çözülmedi En Sonunda Aldığım Kasanın Power Tuşunun Bozuk Olduğunu Anlayıp Reset Tuşuna Bağladım Boşuna Anakart Sattılar Ve O Anakartıda Monte Ederken Arka Plakayı Takmamışlar Kutudan Felanda Çıkmadı Oradan PC nin Içine Toz Doluyor