Vatan Bilgisayar 2. Ayıplı İphone 11

Reaksiyon puanı
4
Bu konuyu Okadar para verip alanlar ve alacaklar için açtım.
bundan 2 hafta önce vatanbilgisayar internet sitesi üzerinden siyah iPhone 11 aldım. Kurulumu yaptıktan sonra ekran çerçeve kenarlarında uygulama açılışlarında kendını bellı eden beyaz ve patlayan çizgiler gördüm. Yetkılı Apple servisine ürünün ayıplı olduğunu tespit ettırdım.Görüntü testleri sonucunda. Degısım talebinde bulundum tekrar servıs raporuyla. Bugün elime yenı ürün geldı. Oncekınden farksız. Bu telefonumda terası tutanagıyla iade edip ucretı alacagım. Bu konuda almış ve alacak kısıler dıkkat etmeliler. Bunun uretım hatası olan bır seriden oluştuğunu dusunuyorum.

Balamir Orucov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
biraz ayrıntılı anlatmanız mümkün mü sorunu? bende 11 alacağım bir kaç gün içinde tam olarak nerede sorun oluyor ss atmanız yada elle göstermeniz mümkün mü? eğer mümkünse büyük sevaba girersiniz gerçekten.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Aynı sorunun 2 yada 3 kez tekrarında ücret iadesi gibi birşey oluyordu sanırım.
Öte yandan ayıplı mal satmaları sorun değil. Sonuçta kapalı kutu veriliyor bu ürün ise. Ayıplı çıkan mal ile ilgili verdikleri servis hizmeti ayıplıysa eğer o zaman sıkıntı işte.

Umut Keleş

Profesör
Reaksiyon puanı
867
Bu vatanın sıkıntısı değil aslında apple nin sorunu çünkü vatan kutuyu açmıyor ki.Kronik sorun da olabilir iyice araştır sonra telefonu geri ver samsung s20 fln al . Sonuçta apple yi yapan da insan oğlu (robotlar yapıyor biliyorum ama çizimini insan yapıyor :) )

canu88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
bu gibi durumlar yaşanmaması ve süreçlerin uzamaması adına aracı kurumlar değilde direk apple store dan almanın daha faydalı olacağını düşünüyorum