yoksulgenç
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 50
İlkokuldan beri başarısız bir talebeydim, hiç okulu sevemedim, dersler olsun, sabah uyanmak olsun bir türlü sevemedim, 8.sınıfı şökle geçtim, derslerim berbattı, lisede puanım bile yoktu, zar zor bir ticaret lisesine kaydoldum, ordada lise 1 de sınıfta kaldım, ailem tekrar kalmamı göze alamayarak beni koleje yazdırdı, 4 yıl boyunca asalak bir şekilde okula gidip gelerek diplomamı aldım,üniverstede hiçbir okul tutmadı, aradan 1 sene geçti, daha yeni kaydoldum oda dandik bir bölumde açıkögretim, şimdi bakıyorumda ne kadar aptal birisiyim, şuan vasıfsız, ezik arkadaşî olmayan birey oldum, engelli raporu alarak zar zor bir bankada ayakçılık işine girdim, herkes güzel paralar kazanırken, bende amele oldum, tamam başarısızdım ama okumak içinde hiç çaba göstermedim, babamın işyeri vardı ona güvendim, babamda 3 yıl önce beyin kanamasî geçirerek felç olunca kardeşleri işyerinin ustune yattı, yani guvendigim daglara kar yagdı, şimdi böyle sap gibi ortada kaldım, hayattan gram zevk almıyorum, ölsemde cehenneme gideceğim kesin,