Yardım Varsayılan Ekran kartını nasıl NVIDIA Ekran kartı yapabilirim?

mesutyavuzx

Asistan
Reaksiyon puanı
93
İyi günler, laptopu formatladım ekran kartı olarak Intel'i görüyordu onu devredışı bıraktım Microsoft'u görmeye başladı şimdi de. Bunu nasıl NVIDIA Ekran kartı yaparım?
Ekranda yazılar çok küçüldü Intel'de bulanıktı. Büyüttüğümde bulanıklaşıyor yine..

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    7.3 KB · Görüntüleme: 55

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
İkisi de dursun. MUX Switch olmadığı sürece Intel sürücüsünü kaldırmanın bir anlamı yok. Varsayılan NVIDIA olursa bilgisayar tarayıcıda gezerken bile ekran kartını kullanır bu da boşta dahi fan sesi ve ısıya neden olur. Intel dursun. Bilgisayar yapılan işleme göre NVIDIA ve Intel arasında geçiş yapar zaten merak etme.

mesutyavuzx

Asistan
Reaksiyon puanı
93
İkisi de dursun. MUX Switch olmadığı sürece Intel sürücüsünü kaldırmanın bir anlamı yok. Varsayılan NVIDIA olursa bilgisayar tarayıcıda gezerken bile ekran kartını kullanır bu da boşta dahi fan sesi ve ısıya neden olur. Intel dursun. Bilgisayar yapılan işleme göre NVIDIA ve Intel arasında geçiş yapar zaten merak etme.
Bulanıklaşıyor uygulamalar Intel'i aktifleştirdiğimde ve çok büyüdü simgeler küçülttüğümde de önerilen simgesi kalkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğinizi yaptım düzeldi, teşekkürler!