Varmı hücre içine gelecek olan ben gittim !...

ESDİEN

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Çok güzel video.Çok teşekkürler.

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Güzel hazırlanmış gerçekten, çok önceden izlemiştim, hatırlamak iyi oldu. Sağolasın.

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
sağol çok süperdi az çok tanımaya çalıştım ama tabi net anlayamadım.vücudumuz o kadar süperki.yani bu olaylar kendi kendine olamayacak kadar mükemmel.sigara içki vs kullananlara çok kızıyorum.vücudumuzda neler olduğunu göremiyoruz diye onu hor kullanmaya hakkımız yok.aslında bizim olmaya bir bedene sahibiz.ne kadar koruyabilirsek korumalıyız.sağlığımız çok önemli.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Hoşlaştım bundan. sağlam yapmışlar.

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
gerçekten süper keşke başka animasyonlar falanda olsa sistemlerimiz organlarımızın işlevleri gerçekten süper bir vücudumuz var farklı animasyon bilenler eklerse sevinirim

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
Bu şimdi sadece bir tane hücreyi anlatıyor demi. Bunu izledikden sonra dünya da gördüğümüz hiç birşeyin tesadüf olmadıgını bir kez daha iyice anlıyorum ve burdan ataistlere sesleniyorum.........

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Valla video da görünrü güzelde.

Videoden hiçbirşey anlamadım açıkçası :)

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar hepinize vücudunuzu biraz araştırın derim o kadar süperki her yeni birşey duyuşumda hayranlığım artıyor insan zarar vermeye kıyamıyor

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
sinema filmi gibi olmuş walla çok güzel ama

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2
valla ordan oraya paso bişeyler değişiyo anlamadım :(

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
DNA ve protein sentezinin aşamaları var anladığım kadarıyla.

honen

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Çok güzel bir animasyondu teşekkürler.

Birkez daha Allahın insanları nasılda mükemmel bir şekilde ve büyük bir intizamla yarattığının farkına vardım.

tugbagaleri

Profesör
Reaksiyon puanı
47
honen dedi ki:
Çok güzel bir animasyondu teşekkürler.

Birkez daha Allahın insanları nasılda mükemmel bir şekilde ve büyük bir intizamla yarattığının farkına vardım.
bu inancınız pekişmesi hak dine mensup olmayan hristiyanlara belkide pis harvardlı ateistlere borçlu olman yaman bir çelişki mi yoksa gerçek çelişkidemi gizlidir :)

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bi yandan ahh bilim bizim elimizde neden gelişmedi derken bi taraftanda böyle olacağı varmış diyorum.Çünkü mesela bazı icatlarında yapamadıkları bölümleri rüyalarında bile gördükleri olmuş.Osmanlı gibi bir devletin çöküpte gücün batıya geçmesi dünyanın ömrü içinde yaşanması gereken bir süreç gibi geliyor o yüzden.Ayrıca burada bir hikayede vardı bu yorumunla ilgili.Yaşlı bir kadın Allah'a şükrediyordu karnı sürekli doyduğundan. İnançsız ona sürekli haşa Allah yok diyen biri gizlice kapısının önüne yemek koymuştu.Kadında yarabbim nimeti bu inançsız kadın vasıtasıyla yolladın sen ne kadar büyüksün diyip tekrar şükrediyordu.Forumdada vardı bu.Olay birazda buna benziyor sanırım :D