arkadaşım ben boş bi sahil bulup orayı balonlarla güzelce süslemiştim işte denizede ucuna taş bağlayıp balon atmıştım sahilede baya zor oldu ama balonlarla adını yazdım gelince tabi şok ağladı falan işte isine yarayabilir
direk söylesen
he he kader ortagı valla ben kafaya koydm konusucam ya arkadaslar sagolsun bıkac taktık verdıler.. 1 aydır can cekısıorum sonunda kızı kapıcaklar o olucak.. o zaman biterim..
Bak gördün mü? Ben de bir kızım, findukfaresi de öyle. Ve kızlar ne diyor? "Direk söyle leeeyynn!" diyor.
Bize kulak ver. İyi tanırız hemcinslerimizi.
başbaşayken söyle. söylerken ciddi ol dik dur. öyle laf arasına sokma kaynatma yani cümleyi
şakayla karışık falan da söyleme.
benmle çıkarmısın gibi abes bi cümle de kurma.
direk seni seviyorum de yani cümlen bu olsun.
mesela yolda yalnız yürürken söyle. direk söyle işte. ben seni seviyorum de
Al sana çok özel ve orjinal bir açılım..
Sana söylemek istediklerim var..
K:Ne gibi?
Bilmem..Aslında bazı şeyleri söylemeye gerek yok..
K:Nasıl yani
Mesela şu sigaranın zararlı olduğunu ikimizde biliyoruz birinin söylemesine gerek yok..
Ya da bu kalemin yazmak için yapıldığını biliyoruz..Birinin söylemesine gerek yok..
K:....
Yani dmeek istiyorum ki benim sana olan duygularımı söylememe gerek yok eminim biliyorsundur.
Son cümleyi söylerken ya ellerini tut ya da gözlerine derin bir şekilde bak ..
Ve konuşmayı dalgın,karmaşık ve sıkıntılı bir üslupta yap..Gerçekten aşıksan zaten bu psikolojiye kolayca girersin..
İki taraf da birbirine olan hislerini belli ediyorsa bu gibi konuşmalar açılmalar zevkli olur..
Ama günümüzde aşka ''çıkma'' tabiriyle yaklaşan ve aşkı yüzeysel yaşayan çok genç arkadaş var..
Eğer sen de onlardan biriysen ve hoşlandığın kızı Başının tacı ömrünün arkadaşı yapmayı düşünmüyorsan konuşmayı boşver gitsin..
Hadi çıkalım dersin olur biter..Kız yok derse bende para çok dersin.Denizde para ben de kum..Yok yok tam tersi olacaktı..
Süpersin be fare.
İşte budur.
Ne o öyle "Iıı, şeyy..." gibisinden cümleler...
Yok "Sen hayatımda çok önemli bir yere sahipsin.", yok "Senin için her şeyi yaparım." vs...
Bunları hiçbir kız yemez! Sokun artık şunu kafanıza.
Süslü olmayın. Kızlar sizi sade istiyor, siz gidip sosa bulanıyorsunuz, sonra midemiz bulanıyor.
Vay *.*.! :huh: