Var Mı Aşk Doktoru :)

batutotis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım ben boş bi sahil bulup orayı balonlarla güzelce süslemiştim işte denizede ucuna taş bağlayıp balon atmıştım sahilede baya zor oldu ama balonlarla adını yazdım gelince tabi şok ağladı falan işte isine yarayabilir

İSYAN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu zamanda kızlar klasik tavlama lafları ile gerçektende dalga geçiyorlar, daha gerçekçi ve ciddi olmak lazım. sadece güvenini kazanmak ve ondan hoşlandığına onu inandırmak yetecektir. şunu bilki kızların ilgisini genelde dürüst erkekler çekiyor..
zaten erkek toplumunun %90'ı kızları tavlamak için yalan söylüyor, kızlarda bu yüzdenki dürüst ve azda utangaç birini buldularmı kaçırmak istemiyorlar..

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
he he kader ortagı valla ben kafaya koydm konusucam ya arkadaslar sagolsun bıkac taktık verdıler.. 1 aydır can cekısıorum sonunda kızı kapıcaklar o olucak.. o zaman biterim :D:D..

Aynen Kardeş Bende Kızı Kapıcaklar Dıye Korkuyorum Var Pesınde Bı Kısı :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Benım bildiğim eyer varsa aranızda ufak bı yakınlasma yanı platonık bırsey deyılse bunu hıssedersın uygun bı zamanda bı bakıs bıle yerter ..

euphoriazoca

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bak gördün mü? Ben de bir kızım, findukfaresi de öyle. Ve kızlar ne diyor? "Direk söyle leeeyynn!" diyor. :)

Bize kulak ver. İyi tanırız hemcinslerimizi.

tamam direk soylıyecegım dıyelım pekı soyleme seklı nasıl olmalı.. ne diyim yani ne soylıyım biraz daha ayrıntı lutfen :D

findukfaresi_

Profesör
Reaksiyon puanı
20
başbaşayken söyle. söylerken ciddi ol dik dur. öyle laf arasına sokma kaynatma yani cümleyi

şakayla karışık falan da söyleme.

benmle çıkarmısın gibi abes bi cümle de kurma.

direk seni seviyorum de yani cümlen bu olsun.

mesela yolda yalnız yürürken söyle. direk söyle işte. ben seni seviyorum de

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
başbaşayken söyle. söylerken ciddi ol dik dur. öyle laf arasına sokma kaynatma yani cümleyi

şakayla karışık falan da söyleme.

benmle çıkarmısın gibi abes bi cümle de kurma.

direk seni seviyorum de yani cümlen bu olsun.

mesela yolda yalnız yürürken söyle. direk söyle işte. ben seni seviyorum de

Süpersin be fare.

İşte budur.

Ne o öyle "Iıı, şeyy..." gibisinden cümleler...

Yok "Sen hayatımda çok önemli bir yere sahipsin.", yok "Senin için her şeyi yaparım." vs...

Bunları hiçbir kız yemez! Sokun artık şunu kafanıza.

Süslü olmayın. Kızlar sizi sade istiyor, siz gidip sosa bulanıyorsunuz, sonra midemiz bulanıyor.

Vay *.*.! :huh:

NewFace

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer şiire yeteneğin varsa bu yeteneğini photoshopla birleştirebilirsen mutlaka duygu patlaması yaratırsın :) Akrostişli uzun bir şiir ve bunu photoshopla arka plan vs olarak ve kağıda çıkar.güzel bir şekilde kız arkadaşına ya kendin ver yada yakın biriyle gönder :)
Bende ilk defa bir kıza şiir yazdım ve yazıyorum çünkü ona deliler gibi aşığım hala ve bu ilk bu dediğim yöntem ilk başlarda çok işe yaradı bana karşı hisleri ortaya çıkardı :) ve 8.ci ayımıza girdik şuan :) Ve ileriye dönük düşünüyoruz Allah'ın izniyle :)
İnşallah bir yardımım dokunur sana ve sende sevdiğinle bir ömür mutlu olursun :)

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Gerçekten aşıksan taktiklere gerek yok arkadaşım, anlıyorum ki yaşın küçük ve daha önce de fazla bi ilişki yaşamamışsın, öneri istersen herkes kendi hayatında nasıl olmuşsa veya nasıl olmasını istiyorsa öyle bir cevap verecektir, ama sen bu taktikleri uygulayıp yaklaşmaya çalışırsan emin ol ki daha sonra acısını çok feci çekebilirsin, içinden gelenleri yap sadece, gözlerine kilitlen mesela hiç ayırma gözlerini gözlerinden, bundan sonra söz söylemeye bile gerek kalmaz inan bana :) nasıl birisiysen öyle davran, sadece çıkmak için değil ömrünü paylaşmak istediğin birisi olduğunu düşünüyorsan zaten taktik v.s fasa fiso işlere de gerek yok...*

Neyse uzatmayalım, herşey gönlünce olur inşallah :)

euphoriazoca

Asistan
Reaksiyon puanı
3
hmm senı sevıorm daha ılk seferde biraz hızlı olmaz mı senden hoslanıyorum desem (seviyorum ama) :D cunku 2 hafta oldu tanışalı sımdı hemen de nasıl sevdi falan demesin :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
-Siz hala tutuklanmadınız mı?
-Aaa! Nedenmiş o?
-Kalbimi çaldınız çünkü :D

Yalnız bundan sonra kafana çantamı yoksa daha sert bir şeymi yiyeceğini tam kestiremiyorum :) Neyse sen deneyip görürsün, tecrübenide bizle paylaşırsın :D

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ya benimsin ya da kara toprağın de boynuna atlar ! :D

Şaka maka kafana göre takıl bence burdaki yorumlara bakma kendin ol :)

Dr.Ds Mosx

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Açılmayı düşünüyorum derken sen de açılıma mı takıldın?

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Ben hayatıma giren bütün hatunları şaşırtarak kazandım. Dağdan tepeden havadan sudan bahset . Eğlenceli ve espiri yeteneğin varsa ki her türk erkeğinde doğuştan olan bişidir bu :) o yüzden vardır eminim. Heyecan yapma telaş yapmamaya bak. Öyle havadan sudan geyik modundayken birden açıl. Kuracağın cümleler sade olsun. Sonra Azxık telaşlı davran elini kalbine götür ve sonra söyliyeceğin iki kelime yeterli olacaktır.

Kalbinin hızlı atacağını fazederek dedim. Ben telaşlanmasamda kalbim karşımdaki görmeden hızlı atmasada benim bi avantajım vardı. Kalbim normalden daha hızlı ve sert atıyo oradan yırtıyoduk. Denedim 2 kez bunu işe yaradı :D

Anxiety

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Al sana çok özel ve orjinal bir açılım..

Sana söylemek istediklerim var..

K:Ne gibi?

Bilmem..Aslında bazı şeyleri söylemeye gerek yok..

K:Nasıl yani

Mesela şu sigaranın zararlı olduğunu ikimizde biliyoruz birinin söylemesine gerek yok..

Ya da bu kalemin yazmak için yapıldığını biliyoruz..Birinin söylemesine gerek yok..

K:....

Yani dmeek istiyorum ki benim sana olan duygularımı söylememe gerek yok eminim biliyorsundur.

Son cümleyi söylerken ya ellerini tut ya da gözlerine derin bir şekilde bak ..

Ve konuşmayı dalgın,karmaşık ve sıkıntılı bir üslupta yap..Gerçekten aşıksan zaten bu psikolojiye kolayca girersin..

:)

İki taraf da birbirine olan hislerini belli ediyorsa bu gibi konuşmalar açılmalar zevkli olur..

Ama günümüzde aşka ''çıkma'' tabiriyle yaklaşan ve aşkı yüzeysel yaşayan çok genç arkadaş var..

Eğer sen de onlardan biriysen ve hoşlandığın kızı Başının tacı ömrünün arkadaşı yapmayı düşünmüyorsan konuşmayı boşver gitsin..

Hadi çıkalım dersin olur biter..Kız yok derse bende para çok dersin.Denizde para ben de kum..Yok yok tam tersi olacaktı..

Güzel taktikmiş :) Ancak benim gibi eli terleyenler bu romantik dakikalarda hep zorluk çekiyorlar.

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
odun gibi küt diye seni seviyorum dersen olmaz böyle arada bir ona dalmış gibi yapacaksın (göz manasında) 2-3 kez bunu farkettimi sonra seni seviyorum dersin.

onaryo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ya olduğun gibi görün; ya göründüğün gibi ol..

Herşey olcağanına varır elbet.. :)

MyaspM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu afrodizyak olayı iyiymiş denemeliyim..:D Herhalde bu 90 üstü nesilin tek sorunu bu kız meselesi olsa gerek :D Kızla yeni tanıştıysan - yeni derken en az 2-3 hafta - mutlaka söyle derim ama tanıstın aradan 6-7 ay geçti kız seni artık arkadaşı gibi göüyor olabilir.. Tabi olmayabilir de ;) En iyisi bayan arkadaşlara sormak :D

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Süpersin be fare.

İşte budur.

Ne o öyle "Iıı, şeyy..." gibisinden cümleler...

Yok "Sen hayatımda çok önemli bir yere sahipsin.", yok "Senin için her şeyi yaparım." vs...

Bunları hiçbir kız yemez! Sokun artık şunu kafanıza.

Süslü olmayın. Kızlar sizi sade istiyor, siz gidip sosa bulanıyorsunuz, sonra midemiz bulanıyor.

Vay *.*.! :huh:

Bayan Olduğu Fena Belli Ettin :D:lol::lol: