Van Persie'den Pereira'ya tavır!

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Van Persie oyuna girerken son taktikleri vermek için Hollandalı'nın yanına giden Pereira, oyuncusunun şok tepkisiyle karşılaştı.

31457671.jpg

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, oyuna girerken Vitor Pereira ile gerilimli anlar yaşadı.

Bursaspor karşılaşmasına yedeklerde başlayan Robin van Persie, 77. dakikada oyuna dahil olmak için dördüncü hakemin yanına geldi. Bu sırada teknik direktör Vitor Pereira, son taktikleri vermek için Van Persie'nin yanına yaklaştı. Elindeki taktik kağıdını Van Persie'ye göstermek için yönelen Pereira'ya Hollandalı'nın tepkisi sert oldu.

Hollandalı yıldız, el hareketleriyle Vitor Pereira'nın yanına yaklaşmasına izin vermedi. Oldukça sinirli bir vücut diliyle Pereira'yı tersleyen Van Persie, Portekizli teknik adama 'Otur yerine' dedi. Bu hareketi beklemeyen Vitor Pereira şaşkın bakışlarla oyuncusuna bir süre baktıktan sonra yedek kulübesine döndü.

GOLE DE SEVİNMEDİ

Yıldız futbolcu maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Dürüst olacağım, bu akşam yedek kaldığım için memnun değildim" dedi. Öte yandan Vitor Pereira'nın Van Persie'nin golünden sonra sevinmemesi dikkatlerden kaçmadı.

Portekizli teknik patron, Hollandalı futbolcuyu oyuna alırken elinde kağıtla taktik vermek istedi. Fakat deneyimli golcü oralı olmadı. Bu tavırdan sonra Sarı-Lacivertli teknik adam bir süre şaşkınlık yaşadı. KAYNAK

31457672.jpg

fft11_mf3894781.jpeg

fft123mm3894746.jpg

fft11_mf3894782.jpeg

fft11_mf3894799.jpeg

fft11_mf3894796.jpeg

Pereira'dan Van Persie'ye cevap!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan ve 1-0 kazandıkları Bursaspor maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Vitor Pereira'nın maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"Zor bir karşılaşmaydı. Molde maçının ardından iyi bir cevap verebilmek önemliydi. İyi bir karşılaşma çıkardığımızı düşünüyorum. Perşembe gününü ardından Pazar gününe kadar toparlanmak kolay değildi. Gerek 11'de oynayanlar, gerekse sonradan girenler oldukça iyiydi. Takım olduüğumu gösterdik. Her şeyden önce takımın geldiğini gösterdik."
Robin Van Persie'ye cevap

Robin Van Persie'nin yedek kaldığı için mutsuz olduğu şeklinde demeç verdiği söylenen Vitor Pereira, Hollandalı futbolcuya cevap verirken, "Eğer 22, 23, 25 oyuncu sahaya sürebilecek olsaydım işler daha kolay olurdu. Ancak 11 kişi ile sahaya çıkıyoruz. Ben bu kadroyu en iyi şekilde yönetmek, kararlar almak mecburiyetindeyim. Oyuncular beğensin veya beğenmesin kararlar alırız. Van Persie'nin oyuna girdikten sonraki performansından dolayı çok mutluyum. Sadece golden dolayı değil, takıma yardım etmesinden dolayı çok mutluyum. Hem defansif hem de ofansif anlamda yardımcı oldu. Hiçbir oyuncu kulübede oturmak istemez, bu nedenle mutsuz olması doğal" ifadelerini kullandı.
Beşiktaş derbisi hakkında

Türkiye'de ilk derbisini gelecek hafta Beşiktaş ile oynayacak olması sorulan Vitor Pereira, "Umarım eksiklerimiz aramıza katılır ve Beşiktaş maçına öyle hazırlanırız. Kendi oyunumuzu ve kendi fikirlerimizi sahaya yansıtmaya çalışacağız. Maç sonu kimin daha iyi olduğunu göreceğiz" diye konuştu.

HÜRRİYET

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Burdan bişey başlar gider bu konu uzun sure