CoffeX
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 518
Merhaba, Valve Complete Pack Steam'de Kış indiriminde, Halloween veya Black Friday'de indirime girer mi? Girerse kaç olur?
Merhaba, Valve Complete Pack Steam'de Kış indiriminde, Halloween veya Black Friday'de indirime girer mi? Girerse kaç olur?
İndirime girerse ne kadar olur?Önümüzdeki dönemlerde indirim var acele etmeyin.
Kış indirimi gibi mi?Yanlış hatırlamıyorsam büyük indirimlerde 20 TL'lerde bir fiyata düşüyordu.
Evet.Kış indirimi gibi mi?
Halloween veya Black Friday'de düşer mi?
Düşebilir o indirimlerde de.Halloween veya Black Friday'de düşer mi?
Halo: The Master Chief Collection kaça düşer? Ona göre kod alacağım da.Düşebilir o indirimlerde de.
Onu bilmiyorum ama oda yarı fiyatına veya yarı fiyatının altına düşer sanırım.Halo: The Master Chief Collection kaça düşer? Ona göre kod alacağım da.
Valve Complete Pack oyununu yaz indiriminde (2 Temmuz 2020) 25₺'ye almıştım. Ama o zamandan bu zaman dolar biraz daha yükseldi tabi. Mantıken kış indiriminde de yaz indirimi gibi büyük indirim olursa maksimum 35₺ olması lazım benim görüşüm.Onun için girip 25₺'ye Valve komple paket aldım. ? Çocukken lisanssız az oynamamıştım.
![]()
Save 79% on Valve Complete Pack on Steam
store.steampowered.com
Bence max. 30 olur. Çok yükselmez. Bilgi için teşekkürler.Valve Complete Pack oyununu yaz indiriminde (2 Temmuz 2020) 25₺'ye almıştım. Ama o zamandan bu zaman dolar biraz daha yükseldi tabi. Mantıken kış indiriminde de yaz indirimi gibi büyük indirim olursa maksimum 35₺ olması lazım benim görüşüm.