Value pack hakkında...

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
arkadaşlar samsung ics almayan telefonlar için bu güncellemeyi yayımladı size 3 adet sorum var
1.güncelleme ne zaman Türkiyede
2.telefonum galaxy wonder ve rootlu güncellemeyi alabilmek için unroot yapmam gerekirmi
3.bu güncelleme için ayarlardan nereye girmek gerekir

yardımlarınızı bekliyorum (ne yazıkki sağlam bir jb veya ics romuda bulamadım bazı şeyler çalışmıyormuş rom atınca:()

Extremetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım Value Pack android in 2.3.6 sürümüdür. Şu anda her galaxy w de value pack var.

1-Güncelleme Türkiye'ye çoktan geldi.
2-Kesinlikle gerekmez. Root tüm sisteme erişme hakkıdır. Güncelleme ile ilgili hiçbir alakası yoktur.
3-Eğer telefonun 2.3.5 de ise telefonu wifi ile bağla ve Telefon Hakkında>Yazılım Güncelleştirme>Samsung Hesabını Gir.(Bende çıktı tekrar odin ile 2.3.6 kurduğum için.)>Güncelle (Güncellemeleri Denetle.) Eğer 2.3.6 varsa güncelleme yok der ama Yoksa bildirimi Çıkar.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Arkadaşım Value Pack android in 2.3.6 sürümüdür. Şu anda her galaxy w de value pack var.

1-Güncelleme Türkiye'ye çoktan geldi.
2-Kesinlikle gerekmez. Root tüm sisteme erişme hakkıdır. Güncelleme ile ilgili hiçbir alakası yoktur.
3-Eğer telefonun 2.3.5 de ise telefonu wifi ile bağla ve Telefon Hakkında>Yazılım Güncelleştirme>Samsung Hesabını Gir.(Bende çıktı tekrar odin ile 2.3.6 kurduğum için.)>Güncelle (Güncellemeleri Denetle.) Eğer 2.3.6 varsa güncelleme yok der ama Yoksa bildirimi Çıkar.
kardeş sürüm değişmiyor tamam ama bana o özellikler gelmedi video çekerken fotoğraf çekme falan yok güncellemede yok diyor sakın Türkiyeye gelmemiş olmasın

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
arkadaşlar bilgisi ilgisi olan ?:(

ali1792

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam bildiğim kadarıyla value pack güncellemesi Türkiye için yayınlanmadı Samsung Türkiye bu konuda inanılmaz hantal davranıyor neredeyse 6 aydır bu güncellemenin Türkiye için yayınlanması bekleniyor Türk kullanıcılar tarafından.Ben geçen hafta odin yardımıyla value pack güncellemesini yaptım üstelik orijinal yazılım olduğu için telefona root atmam da gerekmedi.Açıkçası performans olarak birşey değişmedi bahsedilen value pack özellikleri geldi sadece.forumdaki ilk mesajımdı bu umarım yardımcı olmuşumdur.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Hocam bildiğim kadarıyla value pack güncellemesi Türkiye için yayınlanmadı Samsung Türkiye bu konuda inanılmaz hantal davranıyor neredeyse 6 aydır bu güncellemenin Türkiye için yayınlanması bekleniyor Türk kullanıcılar tarafından.Ben geçen hafta odin yardımıyla value pack güncellemesini yaptım üstelik orijinal yazılım olduğu için telefona root atmam da gerekmedi.Açıkçası performans olarak birşey değişmedi bahsedilen value pack özellikleri geldi sadece.forumdaki ilk mesajımdı bu umarım yardımcı olmuşumdur.
saol kardeş inanki yardımcı oldun:)
bize jellybean lazım adamlar bizi dandik bir güncellemeyle kandırmaya uğraşıyor:(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaa 4.2 yi bari getirsinler yaw 2.3.6 internette cok yawas ya hizlandirmak icin bi öneri program varmi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar ben value packı yukledım yuzle kıt acmadır vıdeo cekerken ayrıca foto cekme vs sacma sacma seyler verdı

Extremetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün İtalya nın value pack ini kurdum. Normal türk romundan daha iyi şu anlık tavsiye ederim Türkçe dil desteği var odin ile kuruluyor. (Galaxy W)

ozanyagizel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende 2.3.6 yüklü ve güncelleme yok yazmakta. cihazda yüz tanıma vs. yok value pack geldiyse bende niye bir bildirim ve ya güncellemeyle ilgili mesaj almadım.
bir de odin ile mi kurdunuz italya'nın value pack'ini?
türkiye'ye verilen value pack arasında ne fark vardır? performans artışı sağladı mı?

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bu konu benide ilgilendiriyor. galaxy wonder kardeşliği:)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bu konu benide ilgilendiriyor. galaxy wonder kardeşliği:)
Eyvallah
beyler bakın benim gibi yapın bu value pack falan hikaye ben direk 4.0.4 e geçtim cynagen mod9 beta 3 şu an en iyi rom nette bulması çok kolay yükleyin ben memnunum:)

Extremetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende 2.3.6 yüklü ve güncelleme yok yazmakta. cihazda yüz tanıma vs. yok value pack geldiyse bende niye bir bildirim ve ya güncellemeyle ilgili mesaj almadım.
bir de odin ile mi kurdunuz italya'nın value pack'ini?
türkiye'ye verilen value pack arasında ne fark vardır? performans artışı sağladı mı?

Evet Odin ile kurdum. Gayet hızlı normalden bir eksiklik yaşamadım oyunlarda hızlanma sağlamış. Türkiye 'ye bir hak daha verdim eğer gelirse Türkiye 'ye sorun olmaz Aralığa kadar müsade yoksa İtalya yı tekrar kurucam. Grafik Performansında artış var. Ben Yüz Tanıma açtığımda telefon çöktü ve yüz tanıma özelliği tanımaya çalışırken kırmızı çizgiler çıkıyor. Video çekerken Fotoğraf çekme özelliği var gayet güzel bir özellik olmuş. Normaldeki gibi odaklama almadan direk hızlı şekilde tavsiye ederim. Ama 3G bağlanmamıştı sonradan buldum sorunu Sorunun Sebebi Profil Oluşturamamış Kendin Açıksan 3G Profilini. Yüklemek istersen seve seve yardım ederim.

Eyvallah
beyler bakın benim gibi yapın bu value pack falan hikaye ben direk 4.0.4 e geçtim cynagen mod9 beta 3 şu an en iyi rom nette bulması çok kolay yükleyin ben memnunum:)

Bence sisteme yazık etmişsin Cyanogenmod bende kullandım ama oyun performansı değişmedi daha çok kastı. Eski Orjinal sisteme döndüğümde herşey daha stabil çalıştı. Zaten özliyeceksin zamanla eski sistemi bu arada telefon garantiden çıktı. Daha Garantiye döndürmek için sistemden CMW Recovery kaldırman lazım anca Odin ile sistem kurman gerekli yoksa yedeklemeyi kurarak eski sisteme dönmez :P

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Eyvallah
bu akşam bi araştırma yaparım da tırsıyorum açıkcası versiyon yüklemeye:) root falan attım sadece.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Evet Odin ile kurdum. Gayet hızlı normalden bir eksiklik yaşamadım oyunlarda hızlanma sağlamış. Türkiye 'ye bir hak daha verdim eğer gelirse Türkiye 'ye sorun olmaz Aralığa kadar müsade yoksa İtalya yı tekrar kurucam. Grafik Performansında artış var. Ben Yüz Tanıma açtığımda telefon çöktü ve yüz tanıma özelliği tanımaya çalışırken kırmızı çizgiler çıkıyor. Video çekerken Fotoğraf çekme özelliği var gayet güzel bir özellik olmuş. Normaldeki gibi odaklama almadan direk hızlı şekilde tavsiye ederim. Ama 3G bağlanmamıştı sonradan buldum sorunu Sorunun Sebebi Profil Oluşturamamış Kendin Açıksan 3G Profilini. Yüklemek istersen seve seve yardım ederim.

Bence sisteme yazık etmişsin Cyanogenmod bende kullandım ama oyun performansı değişmedi daha çok kastı. Eski Orjinal sisteme döndüğümde herşey daha stabil çalıştı. Zaten özliyeceksin zamanla eski sistemi bu arada telefon garantiden çıktı. Daha Garantiye döndürmek için sistemden CMW Recovery kaldırman lazım anca Odin ile sistem kurman gerekli yoksa yedeklemeyi kurarak eski sisteme dönmez :P
şuan gayet memnunum bazı benchmarklarda geçtiği oluyor bazılarında çok az düşme var yav telefon değilmi satacak olursam unroot falan bir şeyler yaparım gelecek yıl belki lumia ya geçerim zaten benim telefonuda annem istiyor onun için performans pek de önemli değil zaten:D:D:D

bu akşam bi araştırma yaparım da tırsıyorum açıkcası versiyon yüklemeye:) root falan attım sadece.
hadi hayırlısı :)
bende tırsıyordum ama inan gereksiz:) yapmak felan çok kolay zaten adam sana her şeyi anlatıyor:)

Extremetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
unroot yaparak garanti ye geri dönemezsin CMW Recovery komple kaldırım orjinal samsung romuna dönmen lazım ancak o sayede garantiye dönersin ve CMW Recovery kaldırmak kolay birşey değil half brick olma olasılığı var bende bu durum oldu kurtardım ama aynısını senin için söyleyemem.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aga ben yapmak istiyorum telefonu 4.0.4 ama güncelleme yok yardım edermısın