Valorant smurf hesaplar yasakmı ?

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
arkadaşlar daha demin bi maça girdim daha gümüş 3 deyim bu smurflerden kimse altına çıkamıyor işte 4 smurf geldi 12 ye kadar kazandılar son el dedim hak yiyorlar bunlar diye yerlerini söyledim 14 12 yaptırdım maçı birde ana avrat sövüyorlar hak yiyorsunuz diyorum banane diyor şimdi ben napayım yasak diye biliyorum smurf hesaplar bunlar yüzünden bu gün 10 maçın 6 sını kaybettım reportlasam bişi değişirmi

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,809
arkadaşlar daha demin bi maça girdim daha gümüş 3 deyim bu smurflerden kimse altına çıkamıyor işte 4 smurf geldi 12 ye kadar kazandılar son el dedim hak yiyorlar bunlar diye yerlerini söyledim 14 12 yaptırdım maçı birde ana avrat sövüyorlar hak yiyorsunuz diyorum banane diyor şimdi ben napayım yasak diye biliyorum smurf hesaplar bunlar yüzünden bu gün 10 maçın 6 sını kaybettım reportlasam bişi değişirmi
Raporlamaktan zarar gelmez. Ayrıca ana bacı çekmişler. Valorant'ta küfürden ban var mı bilmiyorum ama bunlara yapacağınız tek şey raporlamaktır.

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
bişe değişeceğini zanetmiyorum

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,809
En azından dene belki bir şey olur. Bence raporla.

404 Not Found

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,861
bu konulara çok uzağım da,smurf hesap ne?

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
En azından dene belki bir şey olur. Bence raporla.
raporladım bile
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu konulara çok uzağım da,smurf hesap ne?
insanların belirli bi seviyeye lige çıktıktan sonra yeni hesap açıp oyuna yeni başlayan veya düşük dereceli oyuncuları oyun zevkini bozan hesapları belirli bi seviyeye çıkarıp satan kişiler veya arkadaşlarının rank atlaması için onlarla girenler rekabetci oyunlarda bunlar çok sıkıntı bir durum insanlar kendi seviyesinde olan insanlarla oyun oynayamıyor

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
@BeyinBedava, smurf hesap yanlış değilsem, oyunda çok iyi olan oyuncular, başka bir hesap açıp, herkesi trollüyorlar gibi bir şeydi.

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,809
raporladım bile

insanların belirli bi seviyeye lige çıktıktan sonra yeni hesap açıp oyuna yeni başlayan veya düşük dereceli oyuncuları oyun zevkini bozan hesapları belirli bi seviyeye çıkarıp satan kişiler veya arkadaşlarının rank atlaması için onlarla girenler
Ben hesabımı kaybettiğim için Warzone'da yapıyorum ama hesabımı kaybettim yani.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Smurf hesap ne oluyor?

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Smurf hesap ne oluyor?
raporladım bile

insanların belirli bi seviyeye lige çıktıktan sonra yeni hesap açıp oyuna yeni başlayan veya düşük dereceli oyuncuları oyun zevkini bozan hesapları belirli bi seviyeye çıkarıp satan kişiler veya arkadaşlarının rank atlaması için onlarla girenler rekabetci oyunlarda bunlar çok sıkıntı bir durum insanlar kendi seviyesinde olan insanlarla oyun oynayamıyor
@BeyinBedava, smurf hesap yanlış değilsem, oyunda çok iyi olan oyuncular, başka bir hesap açıp, herkesi trollüyorlar gibi bir şeydi.

furkan221635

Doçent
Reaksiyon puanı
461
Smurf hesap hiçbir oyunda yasak değildir. Bazı oyunlarda bot ile seviye atlatılmış hesaplar satılıyor, onlar yasaktır kalıcı banlanır.

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
Smurf hesap hiçbir oyunda yasak değildir. Bazı oyunlarda bot ile seviye atlatılmış hesaplar satılıyor, onlar yasaktır kalıcı banlanır.
şimdi intetten baktım valorant smurf hesaplara yasak getirmiş ona rağmen baya var

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,229
Neye göre smurf olduğu belirleniyor? Yeni hesap açmak isterim, açarım. Ha gidip de oyun içi huzursuzluk yaparsan zaten banlanırsın.