Vagner Love bombası!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
F.Bahçe, Kamerunlu yıldız Eto'o'dan olumsuz yanıt alınca rotasını CSKA'nın golcüsü Love'a çevirdi.

Teknik Direktör Zico’nun da hemen hemen her fırsatta övgüler yağdırdığı ve “Love gibi bir oyuncuyu takımımda görmek isterim” demekten kendini alamadığı yıldız futbolcu için Başkan Aziz Yıldırım ve kurmaylarının Rus ekibinin kapısını çaldıkları ve anlaşmaya vardıkları ileri sürüldü.

Rusya’nın önde gelen gazetelerinden Sovsport da bu haberi sayfalarına taşıdı. Habere göre Fenerbahçe Kulübü, Vagner Love ile ön protokole imza attı. Kulüpler arasında görüşmelerin ise sürdüğü kaydedildi.

Gazete haberinde resmi açıklamaların önümüzdeki günlerde yapılacağını, Brezilyalı futbolcunun bundan sonra Türkiye’de forma giyeceğini ileri sürerken, Vagner Love’un maliyeti ile ilgili herhangi bir bilgi yayınlanmadı.

Milliyet

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=74830&cat=170&dt=2008/05/17

resident

Asistan
Reaksiyon puanı
0
futbolcular gelene kadar ne üzülücem nede sevinicem :D

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
çok iyi bir oyuncu , sırtı kaleye dönük oynayabiliyor ve hava hakimiyeti süper :) inşallah transferi gerçekleşir..
haber için teşekkürler Link (A)

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe sitesinde yalan transfer haberlerinde de adı geçmiyor, transfer doğru olabilir, uzun zamandır yönetim almaya çalışıyordu zaten, Aziz başkanın beğendiği bir oyuncu.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Link dedi ki:
Fenerbahçe sitesinde yalan transfer haberlerinde de adı geçmiyor, transfer doğru olabilir, uzun zamandır yönetim almaya çalışıyordu zaten, Aziz başkanın beğendiği bir oyuncu.

Araştırmacı moderatör ;D diye ben buna derim ;D

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
ben çok takdir ediyorum Fenerbahçe yönetimi'nin transfer politikasını , sessiz sakin yaygara koparmadan gerçekleştiriyorlar transferleri :)