Vadi'yi kaptıran Show TV'nin Doğan Grubuna İsyanı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kurtlar Vadisi Pusu'nun Star TV'ye geçişinin ardından Akşam yazarı Türe Özçelik Doğan grubuna şu soruyu yöneltti: Hani, Kurtlar Vadisi 'tu kaka' idi, şimdi neden 'efsane' oldu? İşte Türe Özçelik'in "medyada kim neydi ne oldu" yazısı...

152823.jpg

MEDYA DÜN NEYDİ BUGÜN NE YAPTI
Önceki hafta, medyanın 'işte bir lahana turşusu daha' dedirten hallerinden bir kaçını örneklemiştim. 'Basının çifte standardı' idi başlık. Meğer bir vurunca, işiteceğim onlarca ah varmış. Okur da dertliymiş. Postalarıyla öyle bir gaz verdiler ki bana, 'medya dün ne dedi, bugün ne yaptı' diye derleyip tefrika halinde yayınlayayım diyorum. Sadece son 3 yılın malzemesiyle bile ciltler dolar. İşsiz kalırım o başka.

VADİ YENİ KANALINDA
Buyurunuz, çelişkili ya da çıkara dayalı yayıncılığa bir yeni örnek daha; 'Kurtlar Vadisi', üç sezondur bir o kanala, bir bu kanala göz kırpıp en çok parayı bastıranla nikah masasına oturmayı sürdürdü ve şimdi yeni kanalında yeniden yayınlanmaya başladı.

ŞİMDİ EFSANE OLDU
Dizi önce, Doğan Grubu televizyonlarından birindeydi. O yıl Doğan Grubu'nun verdiği bütün 'Altın Kelebek Ödülleri'ni topladı. Ertesi yıl Show TV'ye geçti. Sen misin Show TV'ye geçen? Doğan Grubu'nun gazeteleri memleketteki her vukuatın sebebini Kurtlar Vadisi'ne yasladı. 'Gençleri teröre itiyor' dediler, her fırsatta 'RTÜK yasaklamalı' diye yazıp çiziktirdiler. Dizi, bırakınız Altın Kelebeği, bir teneke tırtıl dahi alamadı o yıl. 'Ödül gam değil de, bu nasıl tarafsızlık' diye sormuştuk o zamanlar. Bu dönem dizi yine kendilerine geçti ya, bütün karalamalar unutuldu. Düne kadar gençleri zehirleyen Kurtlar Vadisi, bugün 'efsane' oldu. 'Bomba gibi başlıyor' diye duyuruldu.

HANİ NEREDE KALDI SİLAHÇILIĞI
Hatta Kurtlar Vadisi'nin komple teorilerine kendilerini öylesine kaptırdılar ki, grubun gazetesine ait bir pazar ekinde dizinin sanal karakterleri sanki gerçekmiş gibi kocca bir sayfada halka daha da yakınlaştırıldılar. Abartının patolojik etkileri mi bu? Hani nerede kaldı dizinin silahçılığı, külahçılığı?

KAYNAK

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
yine napolyonu anacağız :)
para
para
para

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Vadi izlemeyin destek olmayın şu adama..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Vadi izlemeyin destek olmayın şu adama..
O kadar da değil artık. :)

Ben dizimi izlerim, kim yayınlarsa yayınlasın. Senaryoya ve yapımcı ekibe güveniyoruz biz.

tasci_06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cumhurbaşkanını kötü gösterdiya gözümden düştü...

yesilbeyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TV den izlemiyeceğim internetten izleyeceğim.
Dizinin bittiği yer ile başladığı yer ne kadar saçma. Polat Alemdar vurulmuştu diğerleri karakoldaydı yazık oldu muro ve çeto ya.:(

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Çok basitleşti, kendini tekrarlamaya fazlasıyla başladı.Son bölümleri bunları çağrıştırdı bana.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bende tv sahibi olsam ve param olsa diziyi kanalımda yayınlatırdım