V30 tanıtım tarihi ne zamandı

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Aynen beyler tanıtım tarihi yaklaştıkça paylaşılan videolar da artıyor.Aşağıdaki videoyu izledim ancak yine bir şey anlamadım anlayan ve tanıtım tarihini bilen varsa lütfen yazsın.

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
birde sen j7 kullanıyon. ama lg seviyon. kaç zamandır sormak istiyom, fırsat bulamıyorum.
Ha sen şu mevzuyu bilmiyon ben foruma geldiğimde telefonum yoktu o zamanlar bu işle meşguldum telefonlar hakkında bayağı bir bilgim olmuştu bunuda sora sora almıştım zaten neyse benim önceki telefonum g4 idi amma telefon tuzla buz olunca

Reaksiyon puanı
125
Ha sen şu mevzuyu bilmiyon ben foruma geldiğimde telefonum yoktu o zamanlar bu işle meşguldum telefonlar hakkında bayağı bir bilgim olmuştu bunuda sora sora almıştım zaten neyse benim önceki telefonum g4 idi amma telefon tuzla buz olunca
bak bende senle aynı durumdayım, telefon yok şuan. ne öğrendiysem burda öğrendim.

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
bak bende senle aynı durumdayım, telefon yok şuan. ne öğrendiysem burda öğrendim.
Birde daha kötüsü şunu görüyorsun ya sınıf ortamı herkes apple ı övüyor birde ben telefonum yok iken sıraya s8 g6 filan resimleri yapıyordum deli gözüyle bakıyordular bana ama bir şey demiyorlar çünki nokia kullandığımı biliyorlar.Senin bütçen nedir yada almayı düşünüyormusun.

Reaksiyon puanı
125
Birde daha kötüsü şunu görüyorsun ya sınıf ortamı herkes apple ı övüyor birde ben telefonum yok iken sıraya s8 g6 filan resimleri yapıyordum deli gözüyle bakıyordular bana ama bir şey demiyorlar çünki nokia kullandığımı biliyorlar.Senin bütçen nedir yada almayı düşünüyormusun.
hocam ben yurtdışından c7 pro ve ya c5 pro almayı düşünüyorum. ama buradan alırsam nokia 6 falan alırım. bizdede apple hayranları var bir kaç tane. ama çok telefon muhabbeti falan dönmüyor nedense.

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
hocam ben yurtdışından c7 pro ve ya c5 pro almayı düşünüyorum. ama buradan alırsam nokia 6 falan alırım. bizdede apple hayranları var bir kaç tane. ama çok telefon muhabbeti falan dönmüyor nedense.
Bizdede öyle ancak ben döndertmesini bilirim ayrıca nokia 6yı gerçekten beğendim çok zorlamassan cihazı uzun süre götürür.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Benimde senden farkım yok emin ol :D

Arkadaşlarım telefon delisi diyor .

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Benimde senden farkım yok emin ol :D

Arkadaşlarım telefon delisi diyor .
Iyi ne güzel bilelim bilinçlendirelim millete apple aldırmayalım apple kullanmayanların kendini ezik hissetmesini önleyelim bu algıyı yıkalım.Sonra apple fiyatları ucuzlasın biz alalım.:D

ozgun7

Doçent
Reaksiyon puanı
107
v30 u boşver ya. zte yi yarın alıyorum kontrol edeceğim bakalım.