V30 plus alınır mı?

emre_7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Birkaç gün içinde LG V30 plus almayı düşünüyorum.Yalnız kafama takılan bazı sorular var.Bu cihazın Google Pixel 2XL ile aynı ekranı kullandığı söyleniliyor ve o cihazda ekran yanığı,mavi renk,hatalı renk gibi birçok şikayete rastladım.V30 plus kullanıp bu veya başka sorunlarla karşılaşan var mı ve cihazı tavsiye eder misiniz?

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Cihazı tavsiye ederim ama aynı zamanda sorun çıkarmaz da diyemem. Her cihaz arada sırada sorun çıkarabiliyor

BHA

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
LG, Sony, Vestel gibi telefon firmalarına oldum olası hiç güvenmedim. GÜVENMİYORUM! Bana bu firmalara televizyon, ev aletleri ve beyaz eşya üreticileri gibi geliyor. Ama illaki alacağım diyorsan farklı bir telefonun ekranını kullanıyor ve bu sorunu çıkarttığı zaman sana hiç bir sorun yapmadan yardımcı olacaktır. Çünkü firmada ekranı aldığı firma ile iletişimde olacaktır ve onunda talebi olacaktır.

emre_7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
LG, Sony, Vestel gibi telefon firmalarına oldum olası hiç güvenmedim. GÜVENMİYORUM! Bana bu firmalara televizyon, ev aletleri ve beyaz eşya üreticileri gibi geliyor. Ama illaki alacağım diyorsan farklı bir telefonun ekranını kullanıyor ve bu sorunu çıkarttığı zaman sana hiç bir sorun yapmadan yardımcı olacaktır. Çünkü firmada ekranı aldığı firma ile iletişimde olacaktır ve onunda talebi olacaktır.
Ekranın üreticisi LG mi Google mı?Yoksa 3. bir firma mı?

BHA

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136

emre_7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bir yanlış anlaşılma olmuş hemen düzelteyim. Ekran ürtecisi hakkında bir bilgim yok ve internette de bir şey bulamadım. Yalnız Google Pixel üreticisi LG olduğunu öğrendim.
Ayrıca;

Google Pixel XL 2'nin üreticisi belli oldu! - ShiftDelete.Net
Google Pixel 2 XL akıllı telefon ekranında yine sorun!
Aynen hocam bu haberleri okudum ben de.V30 plus'ı bu fiyat segmentine göre birçok açıdan başarılı buluyorum.
Ancak 2XL'deki sorunların V30'da da olabilme ihtimali tereddütte bırakıyor.