• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

V3.5killer intel almak hatamı?

Enes BCR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba geçen hafta v3.5killerın intel i5 islemcili olanını aldım aşağıya özellikleri yazıyorum;

İntel i5 9400f işlemci
ASRock H310cm 2666mhz anakart
Adata DDR4 16GB(2*8GB) 3000 mhz ram
Sapphire Rx580 8GB pluse 256 bit ekran kartı
Adata 480GB Su630 SSD
Dark sentinal kasa
Aerocool 500w güç kaynağı
Seagate Barracuda 1 TB HDD
Kasa fanı

Toplamda 4501 tl tuttu sizce daha iyi bir pc toplanabilirmiydi(not: 6 taksit yaptım paraf kart ile)

https://www.teknobiyotik.com/v3-5-k...8gb-8gb-ram-480gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html

PsikoMoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
rx kartları bi sevemedim gtx 1070 gaming x gibi kart alma sansın varsa ona geç işlemci güzel

PsikoMoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
kötü deyilde ısınma sorunları var çogunda
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide tam piyasanın rtx dönemi çok uygun çok güzel sistemler var rtx 2060 ryzen 5 2600 da toplanırdı

Enes BCR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kötü deyilde ısınma sorunları var çogunda

bide tam piyasanın rtx dönemi çok uygun çok güzel sistemler var rtx 2060 ryzen 5 2600 da toplanırdı
galiba webteknonun pc den bahsediyon o öyle aldım artık biraz daha bekleyebilirdim doğru

PsikoMoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
neyse almıssın olanla ölene çare yok güle güle kullan inş iyi çıkar

15 günlük koşulsuz iade hakkın var eger ısınma donma performans begenmessen iade edebilirsin hala güç sende

Enes BCR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
neyse almıssın olanla ölene çare yok güle güle kullan inş iyi çıkar

15 günlük koşulsuz iade hakkın var eger ısınma donma performans begenmessen iade edebilirsin hala güç sende
Teşekkür ederim kasa aslinda çarşamba günü geldi içini açtık montajlamamislar geri gönderdik mecburen birde incehesapta parafın kartı yok yoksa PCH LORD X i görmüstum sonradan.

PsikoMoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
insanlar gb ram bişey saniyor ekran kartında önemli olan cuda çekirdek gücüdür rx biraz geri kalıyor gtx lere göre rtx demiyorum koyaslayamıyorum zaten

15 gün iade hakkın var koşulsuz eger performansını begenmessen gönder gitsin işine yaratacak olanı al

Enes BCR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
insanlar gb ram bişey saniyor ekran kartında önemli olan cuda çekirdek gücüdür rx biraz geri kalıyor gtx lere göre rtx demiyorum koyaslayamıyorum zaten
evet çok gördüm adam 32 gb ram takmis ama dandik bi ekran kartı insanlarda görüp hemen dalıyor

PsikoMoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
intel güzel ama pahalı diyer şeylerden kısmak ekran kartından felan mantıksız intel parası olana güzel ?

Enes BCR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

15 gün iade hakkın var koşulsuz eger performansını begenmessen gönder gitsin işine yaratacak olanı al
Valla ben alanlarla konustum pek bir sey demiolar benim pcde tek sıkıntı anakartın 2666 ramin 3000 mhz olmasi sonradan degistircem idare etcez artık

PsikoMoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
moralini bozmak istemem ama aradaki fark bide rx ısınma sorunu yaşayacaksın ?

Enes BCR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
intel güzel ama pahalı diyer şeylerden kısmak ekran kartından felan mantıksız intel parası olana güzel ?
Valla ilk başta ryzen 5 2600 olan kasayı alcaktim babam gençliğinde hep oyun oynarmış pc falan toplarmış o zamanlarda intel yaygın amdyi bilen yok ondan direk i5e yöneldi ?

PsikoMoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
işlemcin güzelde ekran kartından kısıyorsun ram den kısıyorsun anakarttan kısıyorsun çok saçma

Enes BCR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
moralini bozmak istemem ama aradaki fark bide rx ısınma sorunu yaşayacaksın ?
gercekten buyuk fark var ama ilk basta babam 2500 vercekti bunu aldigima şükredeyim ben. ?

işlemcin güzelde ekran kartından kısıyorsun ram den kısıyorsun anakarttan kısıyorsun çok saçma
ram 16 oldugundan pek birşey olmaz bence anakartı yukseltcem seneye belkide sonradan gtx e yükseltirim ekran kartını

PsikoMoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
bak eski bir gtx 1070 kart

hani ben senin için diyorum rahat donmadan oyun oyna verilen para aynı para bişe yok arada

o saydıklarını aldıkdan sonra bi pc daha dizilir

Enes BCR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

hani ben senin için diyorum rahat donmadan oyun oyna verilen para aynı para bişe yok arada

o saydıklarını aldıkdan sonra bi pc daha dizilir
ya dediğim gibi aslında gtx 1660ti li bir kasa vardı ancak incehesap ta paraf kart yok oyuzden alamadım

Bazı insanlar i5in gereksiz olduğunu ryzen 5 2600ünde pek bir fark vermediğini söylüyor bu konuda ne düşünüyorsun

PsikoMoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
iade hakkın var oyun önceliginse degişmeni tavsiye ederim 15 gün geçerse elinden oda gider babanla durumu konusup videoları gösterirsen ikna olur

dogru söylüyor i5 9400f düşük bi işlemci i5 9600k deyil bu ryzen 5 2600 daha iyi olacaktır

ryzen 5 2600 i5 9400f 5 fps yenecek ama
rtx 2060 vs rx 580 55-60 fps kaybedecek

Son düzenleme:

Enes BCR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iade hakkın var oyun önceliginse degişmeni tavsiye ederim 15 gün geçerse elinden oda gider babanla durumu konusup videoları gösterirsen ikna olur

dogru söylüyor i5 9400f düşük bi işlemci i5 9600k deyil bu ryzen 5 2600 daha iyi olacaktır

ryzen 5 2600 i5 9400f 5 fps yenecek ama
rtx 2060 vs rx 580 55-60 fps kaybedecek
ya o doğru gönül isterdi webteknonunkini almaya ama babam cok sinirli biri eğer ben böyle dersem belki pcyi iade edip almaz ? ben demistim baba iade edip baska bir pc mi alsak diye gtx 1660tili bir kasa vardi incehesapta yine demediğini bırakmadı artik yapabileceğim birşey yok keşke ben almadan önce bunu görmüş olsaydım efsane bir sistem

PsikoMoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
tarih korkakları yazmaz korkaklarda tarihi yazamaz enes dayak dedigin nedir en fazla 2 tokat yer oturursun ama o almak zorunda kalır bence başarabilirsin weptekno alman önemli deyil ama o sistem pek iyi bi sistem degil bence degiştirebilirsin sende bak konu başlıgına bile kötü mü ettim diye yazmıssın farkındasın dolar yükselirse ilerde bi daha alma şansın yok

Enes BCR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tarih korkakları yazmaz korkaklarda tarihi yazamaz enes dayak dedigin nedir en fazla 2 tokat yer oturursun ama o almak zorunda kalır bence başarabilirsin weptekno alman önemli deyil ama o sistem pek iyi bi sistem degil bence degiştirebilirsin sende bak konu başlıgına bile kötü mü ettim diye yazmıssın farkındasın dolar yükselirse ilerde bi daha alma şansın yok
Doğru söylüyorsun ama şöyle bir durumda var babam 6 taksitle aldı bu pc 6 taksitle ne kadar olur acaba adam 4500ü verirken bile içi titredi

PsikoMoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
ssd cıkar ram çıkar ama ekran kartından ödün verme en önemlisi ve en pahalısı degiltirmesi eklenmesi zor olan o