Uzun Süreli Telefon Ne Alabilirim

offi987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar üniversiteye gitmeme 1-2 yıl kaldı ve ben telefonmu degiştirip saglam ve perfonmarslı bir ürün arıyorum daha öncesinde note 2 ve discovery kullandım.Benim kafamda olan Elite diydi fakat kasa bakımında birazda general mobilin güncelleme konusunda zayıf kalması nedeniyle biraz çekiniyorum şuanki düşüncemse Z1 ve g2 ydi 5c de düşünmüştüm ama ios beni açmıyordu.
Z1 de karar kıldım sizce sony kalitesi beni üniversite 3 e-4 kadar götürürmü :D

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

2 yıl boyunca z1c sizi idare eder, daha uzun ömürlü istiyorsanız 5c öneriyorum güncelleme desteğide gayet iyidir.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
İphone 5C alırsanız uzun ömürlü kullanırsınız.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Uzun ömürlü istiyorsan iphonler işini görür ama 1-2 yıl kullanmak istiyorsan z1c ve g2 ye bak

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Bnde arkadşla aynıym ama bütçe sıkıntı bütçm 1000 tl civarı fazla olmaz imkan yok üni gitcm bu yıl beş yıl okucam onun içn bi telefon almayı düşünüom ama bu bütçye beş yıl giden bi tel lazm bna ne gbi öneriler verrsinz telden beklenti intrnt oyun kamera ve batryası iyi olsun uzun ömürlü olsun işte

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Bnde arkadşla aynıym ama bütçe sıkıntı bütçm 1000 tl civarı fazla olmaz imkan yok üni gitcm bu yıl beş yıl okucam onun içn bi telefon almayı düşünüom ama bu bütçye beş yıl giden bi tel lazm bna ne gbi öneriler verrsinz telden beklenti intrnt oyun kamera ve batryası iyi olsun uzun ömürlü olsun işte

Hiçbir telefon 5 yıl gitmez hele ki 1000tl lik hiç gitmez tabi oyun oynamaz ve performans istemezsen o ayrı. 1000 tl ye alacağın android telefonlar en fazla zorlasan 2 yıl gider ama Windows Phone alabilirsin.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hiçbir telefon 5 yıl gitmez hele ki 1000tl lik hiç gitmez tabi oyun oynamaz ve performans istemezsen o ayrı. 1000 tl ye alacağın android telefonlar en fazla zorlasan 2 yıl gider ama Windows Phone alabilirsin.

Hiç bir telefon 5 yıl gitmez demek yanlış, İphone 4 şu anda takır takır çalışıyor 5 ci yılına giricek hatta 3gsler bile çalışıyor kullananlar var halen ve o zamanın donanımı ile kaç yıl idare etmiş telefonlar ile şu son zamanda çıkan iphone telefonları 4 cü 5 ci yıldan sonra halen takır takır çalışıcağına inanıyorum bakalım.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Hiç bir telefon 5 yıl gitmez demek yanlış, İphone 4 şu anda takır takır çalışıyor 5 ci yılına giricek hatta 3gsler bile çalışıyor kullananlar var halen ve o zamanın donanımı ile kaç yıl idare etmiş telefonlar ile şu son zamanda çıkan iphone telefonları 4 cü 5 ci yıldan sonra halen takır takır çalışıcağına inanıyorum bakalım.

Hocam zaten dikkat ettiyseniz yukarıda oyun ve performans istemezseniz diye yazdım yoksa 5 yıl bir android cihazda kullanılabilir ama iPhone 4 gibi olmaz tabi

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Piyasada 5. Yıllık android telefon kaldımıki hepsi çöp oldu ama 3gs kullanılıyor mesela.

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
bn adroid diye bi secimim yok bni beş yıl götürück bi tel arıom bin tl ye önerilerinz nelr wp adroid ios filan hepsinden olur bu arada z1c beş yıl götürr mü düzgn kullanımda ona göre bişeyler ayrlayabilrm bn büyk ekran sevmiom

someone799

Asistan
Reaksiyon puanı
1
5. Yil onceki android telefonlarin yazilimi ve donanimi ile simdiki bir mi? 2 yil once alinan s2 hala kullanilabiliyor mesela. Tercihiniz g2den yana olsun zaten z1c o fiyat araligina bulunamaz. Guzel kullanirsanizda guzel bir sure goturur iciniz rahat olsun

Bizans

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Her telefon uzun süreli kullanılır.Ben teknoloji manyağı değilim diyorsan ortalama bin liralık bir telefon file seni uzun süre götürebilir

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Ikinci el iphone 5 bulabilirsen o fiyata onu al derim seni baya idare eder