Uzun Süreli Kullanım İçin G3 mü Z2 mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gorkem23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaslar iphone 5 cihazımı uzun zamandır satmayı düşünüyordum pil ve kanerasında leke sıkıntıları nedeniyle forum da çok konular açtım artık kararımı vermeye yaklastım z2 ya da G3 32gb almayı düşünüyorum benim için önemli olan tarayıcı performansı,pil,kamerası sizce hangisi benim için uygun donma kasma yasamak istemiyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaslar en az 2.5 sene kullanacagım

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Forumlarda okuyabileceğin gibi, G3 tam bir sorun yumağı. Yok ekran sararması, kasa çatlaması, arayüzde kasmalar, ısınma neler neler. Ayrıca G2 kullanan bir insan olarak söylemeliyimki kasa kalitesi çok kötü. Z2 hem cam ve aluminyum kenarlarıyla hemde daha iyi pil performansı ve kamerasıyla daha mantıklı bir tercih olacaktır.

Gorkem23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Teşekkür ederim dostum z2 nin kamerası kötü yazılımsal hataları var diyorlar doğru mu çünkü kamerayı çok kullanan biriyim

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Ben Z3C öneririm. Kamera , pil konusunda başarılı.

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Gorkem23 dedi ki:
Teşekkür ederim dostum z2 nin kamerası kötü yazılımsal hataları var diyorlar doğru mu çünkü kamerayı çok kullanan biriyim

Evet kamerasi arayüzden dolayi sıkıntılı ve pembelesme sorunu var. Ayrıca G3 de önermem. Z3 Compacta yönelebilirsin biraz daha büyük olsun dersen z3 derim.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Z2 sağlam pabuç değil ya. Arkadaşından var ve inanılmaz performans kaybı yaşıyor. Bende z3 compact öneririm.

Gorkem23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaslar ama z3 compact benim için çok küçük z3 alabilirim ama o kadar para vermek istemiyorum oyun oynamayacagım çünkü yalnız tarayıcıda dolasacagım resim çekeceğim

Burak Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
LG G3 ve ya Sony Xperia Z2 modellerinden birisini seçeceksen Z2'yi öneririm dostum.Batarya performansıyla piyasaya yeni çıkan telefonlardan çok daha iyi olduğu söyleyebilirim.Ama başka modeller düşünürsen bende diğer arkadaşlar gibi Z3 Compact almanı tavsiye ederim.Z3 Compact'ı neredeyse alalı 3 ay oldu tek bir sorunla bile karşılaşmadığımı söyleyebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...