Uzun Kullanım Testi: Xperia Z3 Compact

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cleet

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Toplam kaç puan aldığını hesaplamaya matematik yetmedi galiba :) Kız arkadaşıma aldım ve note 4 den utandım..Yağ gibi akıyor cihaz..Bu arada sizden aciliyetle Note 3 Note 4 karşılaştırma videosu bekliyoruz..

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ukt testleriyle ilgili nacizane bir önerim var;

çeşitli marka telefonları uzun süre standart bir kullanıcı gibi kullanıyorsunuz artısi eksisi şu oldu bu oldu diye herşey anlatmaya çalışıyorsunuz. kendi karşılaştığınız artı eksi bütün durumları açık ve net belirtiyorsunuz buraya kadar herşey süper bu testlerinize normal bir kullanıcının karşılaşma ihtimali olan servis sürecini ekleme şansınız varmı atıyorum ukt testinizin sonuna geldiniz atıyorum telefonda uyduruk bir arıza oluşturup servise gönderseniz yetkli servisleri yaklaşımını tamir sürecindeki performansını arızanın garantiye alınıp alınmadığı vb değişik şeylerin olabileceği bir süreci ekleme şansınız varmı ? sonuçta ürünün servis kullanma ihtimali alım için artı yada eksi puan olabilir

neden böyle bir önerim oldu onuda anlatayım şimdi sony nin ülkemizde daha önce karşılaşmadığım bir şekilde saçma bir servis yapısı var işiniz düşerse diz çöker tövbe istersiniz :)

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Cidden o kadar berbat mı kamerası ya ön incelemede baya güzel çekiyor demiştiniz?