Uzun Kullanım Testi: Sony Xperia Z3

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Uzun Kullanım Testi: Sony Xperia Z3

Xperia Z2'deki eleştirilen noktalarını onaran ve Xperia Z3 ile karşımıza her açıdan başarılı bir telefon çıkartan Sony, bakalım uzun bir kullanımdan sonra bizlere neler sunuyor?

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
al işte videoda da söyleniyor sony nin arayuzu sade. Klasik google surumunden simge harici pek farki yok. Ben bunu diyince cahil damgası yemistim. Yok tema var su var bu var. Denedim onu da sinifta arkadasin telefondan, acaba cidden cahilce yorumlar mi yapiyorum diye ama farkı yok. Kendi uygulamalari disinda saf android gorunumunden ayiran bisey yok sony yi. Ki olsa farkli isimde bi arayuz beklerdim acikcasi. Ornekleri var. Herneyse sadece bunu soylemek istemistim. İyi forumlar

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>Video da aynen şöyle denmiş"NOKİA nın N73 ü bile wireless üzerinden güncelleme aldı" denmiş..
>>Küllüyen sallamışsınız çünkü ben hala nokia n73 kullanıyorum ve n73 lerde wi-fi YOK..

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Sony nin telefonlarını kullanan zaten uzun süreli kullanır. Ciddi manada çok güzel bir telefon. Sony telefonlarda gördüğüm genel bir eksiklik nekadar keskinlik artırılsada fotoğraf çekimlerinde renkleri sanki biraz soluk yada ben yanılıyorum. Sahip olmak istediğim telefon :)

berkanenes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bendede xperia z2 var gerçekten çok başarılı buluyorum sony yi ama dediginiz gibi arayüzü google saf androide brz benziyor yani :thumbup: