MrOwL0
Asistan
Bildiğiniz üzere dersleri uzaktan canlı olarak işliyoruz ancak, sınavlar yüz yüze olacakmış.
Peki ya interneti olmayanlar ne yapacak?
Yapmayacak.Bildiğiniz üzere dersleri uzaktan canlı olarak işliyoruz ancak, sınavlar yüz yüze olacakmış.
ÖğretmenlerKim dedi sınavlar yüz yüze olacak diye?
O zaman haksızlık olmazmıYapmayacak.
Onlarda der ki: Biz 8 GB internet verdik neden girmediniz. Günde 4-6 saat derse bir ayda 8 GB nasıl dayanacak onu hiç bilmiyorum.Öğretmenler
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman haksızlık olmazmı
Verdikleri internet canlı derslerde işe yaramıyor sadece eba içi video filan izleyebiliyorsun şaka gibiOnlarda der ki: Biz 8 GB internet verdik neden girmediniz. Günde 4-6 saat derse bir ayda 8 GB nasıl dayanacak onu hiç bilmiyorum.
Verdikleri internet canlı derslerde işe yaramıyor sadece eba içi video filan izleyebiliyorsun şaka gibi
Yapacak bir şey yok. Doğru o zaman da kitaptan çalışır.Eba TV var, Eba destek noktaları var. Ha olmadı kitaptan çalışır. Çalışacak kişi mutlaka bir yolunu bulur yine çalışır.?
Her şehirde EBA Destek Noktaları var. Oralarda interneti olmayan öğrenciler derslerine girebiliyor diye biliyorum. İsterseniz araştırabilirsiniz.Bildiğiniz üzere dersleri uzaktan canlı olarak işliyoruz ancak, sınavlar yüz yüze olacakmış.
Köylerde var’mıdır acaba oradaki öğrencileri kastetmiştim aslındaHer şehirde EBA Destek Noktaları var. Oralarda interneti olmayan öğrenciler derslerine girebiliyor diye biliyorum. İsterseniz araştırabilirsiniz.
Asıl sorun onlar için zaten.Köylerde var’mıdır acaba oradaki öğrencileri kastetmiştim aslında
Bence asıl haksızlık bizim yıllarca okula gidip uğraşmamız sizin evde oturduğunuz yerden sınıf geçmenizÖğretmenler
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman haksızlık olmazmı
Dediğim gibi tam olarak bir bilgim yok. Aşağıdaki siteden Destek Noktalarının nerede olduğuna bakabilirsin.Köylerde var’mıdır acaba oradaki öğrencileri kastetmiştim aslında
Dediğim gibi tam olarak bir bilgim yok. Aşağıdaki siteden Destek Noktalarının nerede olduğuna bakabilirsin.
![]()
Canları istediği için mi evden ders görüyorlar? Korona diye bir şey çıktı herhalde duymuşsunuzdur.Bence asıl haksızlık bizim yıllarca okula gidip uğraşmamız sizin evde oturduğunuz yerden sınıf geçmeniz
Sanırsam evet.Okul olan her yerde var o zaman.
Yeni haberim oldu ya ciddenmiCanları istediği için mi evden ders görüyorlar? Korona diye bir şey çıktı herhalde duymuşsunuzdur.
hahahaYeni haberim oldu ya ciddenmi
Doğru oturduğumuz yerden sınıf geçmek biraz da diğer dönemlere haksızlık oluyor ama içinde bulunduğumuz bu durumda yapabilinecek olan da bu.Yeni haberim oldu ya ciddenmi