Uzaktan eğitim 0

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkess
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Berkess

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Uzaktan eğitim derslerine girsem de verimliliği çok azdı e kendi çalışma isteğim olmadığı içinde bana hiçbir şey katmadı , konu olarak 1 dönemlik açığım var kapatması sizce ne kadar sürer yaz tatiline kadar yetiştirebilir miyim ?

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,296
Uzaktan eğitim derslerine girsem de verimliliği çok azdı e kendi çalışma isteğim olmadığı içinde bana hiçbir şey katmadı , konu olarak 1 dönemlik açığım var kapatması sizce ne kadar sürer yaz tatiline kadar yetiştirebilir miyim ?
İstedikten sonra herşey olur ama artık herkes uzaktan eğitimin arkasına sığınıyor.

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,296
Sizin uzaktan eğitim deneyiminiz nasıl diye soracaktım ama bunun için yeni bir konu açsam daha sağlıklı olucak gibi
Yani 1.dönem gayet güzeldi ama ipleri salınca geri tutamıyorsun maalesef.Ben deneyimledim,her ne kadar sizden küçük olsam bile defter tutmadıktan ya da oturup çalışmadan o iş biraz yaş olur ama hiçbirşey için geç değil herşey sizde biter.Amaaan yazın oturur çalışırım dersen onu unutun sizin dersiniz birazda keyfi olduğundan kendinizi zorunlamazsanız zor olur sizin için. :)

yedek1000

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
71
uzaktan eğitim bir fırsat farkında değilsiniz. Bire bir eğitim mesleki bir ders olmadığı sürece vakit kaybı. Ha hoca sana tahtada anlatmış ha ekrana yansıtıp anlatmış ne fark var?

Berkess

Asistan
Reaksiyon puanı
47
uzaktan eğitim bir fırsat farkında değilsiniz. Bire bir eğitim mesleki bir ders olmadığı sürece vakit kaybı. Ha hoca sana tahtada anlatmış ha ekrana yansıtıp anlatmış ne fark var?
Arada büyük bir fark olduğunu düşünüyorum ben...
Diğer forum üyeleri hangi görüşteler acaba merak ettim , düşünceleriniz paylaşırsanız güzel olur

mahmutokkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
55
Baktığınız zaman teorik derslerin online veya yüz yüze olması pek bir şey ifade etmiyor açıkçası. Sonuçta hoca sınıfta da aynı şekilde anlatıyor, online olarak da aynı. En azından kendi adıma bunu söyleyebilirim. Ama yine de verim olarak sıfıra yakın olduğunu düşünüyorum.